Shannen Doherty, dezvăluiri dureroase despre lupta cu cancerul și infidelitatea soțului său: „M-am simțit atât de trădată”

Shannen Doherty a aflat că soțul său o înșală chiar înainte să sufere o operație pe creier.

Shannen Doherty, dezvăluiri dureroase despre lupta cu cancerul și infidelitatea soțului său: "M-am simțit atât de trădată"

Shannen Doherty a vorbit recent în noul său podcast, Let’s Be Clear with Shannen Doherty, despre dificultățile cu care s-a confruntat în ultima perioadă, mărturisind că mariajul de 11 ani pe care îl avea cu soțul său, Kurt Iswarienko, s-a terminat chiar înainte să sufere o operație pe creier.

„Am intrat în acea operație dimineața devreme și am intrat după ce am aflat că mariajul meu era în esență terminat, că soțul meu avea o aventură de doi ani”, a spus actrița în vârstă de 52 de ani, potrivit People.Nu puteam să intru în acea operație cu el acolo. M-am simțit atât de trădată”.

Doherty a descoperit înainte de operație că Iswarienko o înșela de luni bune.

„La sfârșitul zilei, m-am simțit atât de neiubită de cineva cu care am fost împreună timp de 14 ani, de cineva pe care l-am iubit din toată inima”, a spus Doherty, adăugând că a fost susținută în timpul operației de mama, fratele și cei mai buni prieteni ai ei.

Doherty a povestit în cadrul podcast-ul ei că a devenit „obsedată” să afle adevărul despre infidelitatea soțului ei.

„Dacă împarți 14 ani cu cineva și înșeli, nu merită acea persoană să afle adevărul absolut, indiferent cât de mult o doare?”, a spus actrița, adăugând că a vorbit „cu femeia cu care m-a înșelat timp de doi ani”.

„A fost jenant”, a continuat ea. „Sunt îngrozită că nu pot să mențin o relație. Am crezut că este o reflecție asupra mea, dar cred că este asupra lui. Am eșuat de trei ori în căsnicie, dar încă mai cred în dragoste”.

„Îmi asum și eu o anumită responsabilitate pentru destrămarea căsniciei noastre – de fapt, nu este adevărat. Permiteți-mi să reformulez. Nu îmi asum responsabilitatea pentru destrămarea căsniciei noastre, îmi asum responsabilitatea pentru unele dintre problemele din căsnicia noastră”, a explicat actrița. „Îmi asum responsabilitatea nu doar pentru cum am fost, ci și pentru modul în care cancerul a avut un impact asupra căsniciei mele și cum l-a afectat pe el a doua oară”.

Doherty a mărturisit și că „nu a putut” să se despartă „imediat” de soțul său, în ciuda infidelității.

„Eram atât de confuză și, de asemenea, luam steroizi și o mulțime de chestii pentru operația pe creier, pentru că nu voiau să mi se umfle creierul. Și, sincer, este încă foarte greu. Da, am luat decizia de a cere divorțul, dar am o mulțime de amintiri cu această persoană.”, a mai povestit actrița.

Votează-ți aici favoriții la ELLE Style Awards 2023 și câștigă super premii!

În 2015, Shannen Doherty, cunoscută pentru rolul din serialul Beverly Hills 90210, a fost depistată cu cancer de sân în stadiul IV. De atunci, actrița a suferit mai multe operații și a urmat tratamente de chimioterapie și radioterapie. În ciuda acestor eforturi, Shannen a dezvăluit în urmă cu câteva luni că starea sa de sanătate continuă să se agraveze, fiind diagnosticată și cu metastaze cerebrale.

Într-un interviu recent acordat publicației People, actrița în vârstă de 52 de ani a vorbit despre problemele de sănătate cu care se confruntă acum, spunând că boala s-a răspândit și la oase. Cu toate acestea, Doherty își păstrează optimismul și pofta de viață.

„Nu vreau să mor. Nu am terminat cu viața. Nu am terminat cu iubirea. Nu am terminat cu crearea. Nu am terminat cu speranța de a schimbă lucrurile în bine. Pur și simplu … nu am terminat”, a spus Shannen pentru People.

După diagnosticul inițial de cancer de sân din 2015, Doherty a suferit o mastectomie și a fost supusă la chimioterapie și radioterapie. Deși în 2017 a dezvăluit că boala a intrat în remisie, doi ani mai târziu cancerul a revenit. În iunie, Doherty a dezvăluit pe contul său Instagram că boală s-a răspândit și la creier și că a suferit o intervenție chirurgicală.

„16 ianuarie 2023. Operație chirurgicală. Am avut o tumoră la cap pe care au vrut să o îndepărteze și, de asemenea, să facă o biopsie. E clar că încerc să fiu curajoasă, dar sunt pietrificată. Frica a fost copleșitoare pentru mine. Speriată de toate posibilele rezultate rele, îngrijorată de faptul că o părăsesc pe mama mea și de impactul pe care asta l-ar avea asupra ei. Îngrijorată că voi ieși din operație fără să mai fiu eu. Așa poate arăta cancerul”, a mărturisit Shannen Doherty.

Citește și:
Angelina Jolie renunță la actorie? Declarațiile surprinzătoare făcute de actrița în vârstă de 48 de ani

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people