Shakira transmite un mesaj puternic la show-ul Viktor & Rolf

Shakira a atras toată atenția într-un trench cu un mesaj puternic, la show-ul Viktor&Rolf de la Paris Fashion Week.

Shakira transmite un mesaj puternic la show-ul Viktor & Rolf

Shakira nu a ratat ocazia de a stârni din nou discuții aprinse după o ieșire recentă în Franța. În timp ce a participat la show-ul Viktor & Rolf de la Paris Fashion Week, pe 5 iulie, cântăreața a îmbrăcat un trench coat de un alb imaculat, din colecția din 2008 a brandului, pe care avea cuvântul „NO” scris cu litere mari pe piept. Modelul includea, de asemenea, fermoare argintii și ornamente aurii, precum și o curea.

Shakira face o declarație de modă impresionantă

Artista de 46 de ani a lăsat în mod clar ca look-ul ei să vorbească de la sine, deoarece a asortat ansamblul cu puține accesorii, cum ar fi ochelari de soare cu ramă maro, tocuri cu platformă aurie și o geantă de mână asortată. Artista a optat pentru un aer soft glam, cu un machiaj roz și părul drept.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 

 

A post shared by Shakira (@shakira)

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 

A post shared by Shakira (@shakira)

În timp ce mesajul Shakirei a fost clar, ea nu a împărtășit inspirația din spatele look-ului său. Cu toate acestea, cântăreața a avut o apariție impresionantă în urma interviului de pe coperta People en Español, în care a vorbit despre despărțirea de Gerard Pique.

Artista a aflat despre infidelitatea lui Pique, în timp ce tatăl ei era spitalizat

Shakira, care are alături de starul sportiv doi copii, Milan, de 9 ani, și Sasha, de 7 ani, a explicat că s-a confruntat cu despărțirea cam în aceeași perioadă în care tatăl ei, William Mebarak Chadid, a fost implicat într-un accident și a avut nevoie de îngrijiri medicale.

„A venit la Barcelona pentru a mă consola după ce am fost copleșită de tristețe din cauza despărțirii mele. În timp ce se afla la prima comuniune a lui Milan, a fost grav rănit într-un accident. Totul s-a întâmplat deodată. Familia mea se prăbușea. Aflam prin presă că fusesem trădată în timp ce tatăl meu era la terapie intensivă. Omul pe care l-am iubit cel mai mult în viața mea, tatăl meu, mă părăsea când aveam cea mai mare nevoie de el. Nu puteam să vorbesc cu el sau să mă duc la cel mai bun prieten al meu pentru sfaturile de care aveam atâta nevoie”, a declarat Shakira despre perioada în care a aflat că fostul fotbalist o înșela cu actuala lui parteneră, Clara Chia Marti.

Shakira și Gerard Pique și-au anunțat despărțirea în iunie 2022, după ce au fost împreună mai bine de un deceniu. Și în timp ce câștigătoarea premiului Grammy a fost sinceră în legătură cu faptul că a avut de-a face cu o separare dureroasă și o inimă frântă, ea a învățat și din această experiență.

„Am trecut prin negare, furie, durere, acceptare, suferință, speranță, dezamăgire, speranță din nou, emoție. Atât de multe emoții și sentimente care uneori par amestecate, care nu păreau să poată coexista în interiorul meu, pe care am reușit să le descâlcesc doar prin cântecele mele, pentru a mă înțelege mai bine. Nu pentru a mă explica sau a mă justifica, ci doar pentru a mă înțelege și a mă tolera”, a continuat ea.

Citește și:
Dezvăluirea îngrijorătoare făcută de Dana Săvuică: „Predispoziție spre cancer la sân'

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people