Shakira, o nouă aluzie la adresa lui Gerard Pique? Artista a postat un clip video inedit

Copa Vacia, cea mai recentă piesă a Shakirei, pare să fie o aluzie la relația pe care artista a avut-o cu Gerard Pique.

Shakira, o nouă aluzie la adresa lui Gerard Pique? Artista a postat un clip video inedit

Shakira și-a încântat fanii de pe Instagram cu un nou clip video. În imaginile publicate săptămâna aceasta o putem vedea pe cântăreața în vârstă de 46 de ani dansând pe cea mai recentă piesă a sa, Copa Vacia. Melodia, realizată împreună cu Manuel Turizo, a fost lansată la sfârșitul lunii iunie și pare să fie o aluzie la relația artistei cu fostul său partener, Gerard Pique.

În timp ce dansează, Shakira fredonează următoarele versurile: „Ești mereu ocupat cu atâtea afaceri. Ar fi frumos, dragostea mea, un pic de timp liber. Relaxează-te aici, pe canapea, și acordă-mi atenția ta.” Așa cum era de așteptat, clipul video a fost extrem de apreciat de fani, strângând aproape două milioane de like-uri și mii de comentarii.

Shakira și Pique s-au despărțit anul trecut, după 11 ani de relație, iar de atunci sportivul a fost acuzat că a înșelat-o cu Clara Chia Marti, cu care are și în prezent o relație.

Recent, prezentatorul spaniol José Antonio Avilés a declarat că acuzațiile care i se aduc fostului fotbalist cu privire la infidelitatea sa nu sunt adevărate, fiindcă cele două celebrități aveau o relație deschisă. Acesta a subliniat și că înțelegerea a fost una mutuală și a fost stabilită cu trei ani înainte de despărțire.

„Există un acord în care tu faci ce vrei și eu fac ce vreau, dar în fața presei suntem încă un cuplu”, a declarat Avilés despre presupusul acord dintre Shakira și Pique, potrivit El Nacional de Catalunya.

Se pare că afirmațiile despre o relație deschisă ar fi venit din partea prietenilor lui Pique, care au fost șocați când au aflat că fostul fotbalist este acuzat de infidelitate.

„Anturajul fotbalistului a fost surprins de declarația Shakirei”, a adăugat Avilés. „A fost supărat să afle din presă”.

Cu toate astea, în urmă cu puțin timp, Shakira a vorbit din nou despre infidelitatea fostului său partener, mărturisind că a fost „trădată” de Pique la scurt timp după ce tatăl ei, William Mebarak Chadid, a ajuns la spital din cauza unei căzături dure.

„A venit la Barcelona pentru a mă consola după ce am fost copleșită de tristețe din cauza despărțirii mele. În timp ce se afla la prima comuniune a lui Milan, a fost grav rănit într-un accident. Totul s-a întâmplat deodată. Familia mea se prăbușea. Aflam prin presă că fusesem trădată în timp ce tatăl meu era la terapie intensivă. Omul pe care l-am iubit cel mai mult în viața mea, tatăl meu, mă părăsea când aveam cea mai mare nevoie de el. Nu puteam să vorbesc cu el sau să mă duc la cel mai bun prieten al meu pentru sfaturile de care aveam atâta nevoie”, a declarat Shakira pentru People en Español despre perioada în care a aflat că fostul fotbalist o înșela cu Clara Chia Marti.

Recent, Shakira a discutat sincer despre relații, după despărțirea dureroasă de fostul fotbalist spaniol. Vorbind la gala inaugurală Women in Latin Music, artista a abordat un subiect sensibil, cel al fidelității în relație.

„Nu contează atât de mult dacă cineva este fidel sau nu; ceea ce contează cu adevărat este dacă o să continui să fii fidel ție însuți. Când m-am simțit cea mai pierdută, muzica a fost cea care m-a pus pe drumul înapoi către mine însămi. Vine un moment în viața fiecărei femei când nu mai depinde de cineva pentru a se iubi sau a se accepta așa cum este. Căutarea celuilalt este înlocuită de căutarea de sine, când dorința de a fi perfectă este înlocuită de dorința de a fi autentică”, a spus artista.

Citește și:
Rihanna, așa cum nu ai mai văzut-o! Imagini inedite cu artista și cu fiul său, RZA

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people