Shakira a fost văzută luând masa cu un bărbat misterios în Miami, după ce a spus că „nu se gândește” la întâlniri

Shakira a fost surprinsă în Miami alături de un bărbat misterios, la scurt timp după ce a spus că nu mai este interesată de întâlniri.

Shakira a fost văzută luând masa cu un bărbat misterios în Miami, după ce a spus că "nu se gândește" la întâlniri

Shakira a fost văzută distrându-se de minune cu un bărbat misterios în timp ce lua cina în Miami săptămâna trecută. O înregistrare video obținută de Page Six o arată pe cântăreață stând alături de un bărbat brunet și distrându-se în timp ce poartă o conversație la Lido Bayside în Standard Spa pe 1 august.

Shakira, surprinsă alături de un bărbat misterios

Shakira poate fi văzută la un moment dat aplecându-se pentru a mânca din preparatul ei, apoi chicotind în timp ce se așeza înapoi. Identitatea bărbatului misterios este necunoscută, deoarece acesta era cu spatele la cameră, dar părea să aibă o vârstă mai înaintată. De asemenea, era îmbrăcat în ceea ce părea a fi un costum negru, pantaloni și pantofi eleganți.

Shakira a purtat o ținută roz deschis și pantofi cu toc gros albi. Nu este clar dacă ieșirea a fost o întâlnire romantică, o cină de afaceri sau o întâlnire între prieteni. Cu toate acestea, ambianța a fost cu siguranță una romantică.

Artista ar fi renunțat la întâlniri

Shakira a declarat recent, totuși, că nu este interesată de întâlniri, în ciuda faptului că au trecut doi ani de când s-a despărțit de partenerul ei de lungă durată și tatăl celor doi fii ai ei, Gerard Piqué.

„Nu mă gândesc la asta”, a declarat cântăreața pentru coperta revistei Rolling Stone din iulie-august 2024. „Ce loc am eu pentru un bărbat acum?” Cu toate acestea, Shakira a recunoscut chiar și atunci că îi „plac bărbații”, dar a considerat că este o „problemă”.

„Nu ar trebui să-mi placă cu tot ce mi s-a întâmplat, dar imaginați-vă cât de mult îmi plac bărbații încât încă îmi plac”, a adăugat cântăreața „She Wolf”.

Shakira, în vârstă de 47 de ani, a fost „devastată” când ea și Piqué, de 37 de ani, s-au despărțit după ce el ar fi înșelat-o.

„Este devastator pentru ea să afle că această aventură a durat mult mai mult decât își imaginase”, a declarat pentru Page Six un insider în ianuarie 2023 despre idila starului fotbalului cu Clara Chia Marti.

Shakira a dezvăluit ulterior publicului și mai multe probleme pe care fostul cuplu le avea în relația lor.

Cântăreața piesei „Beautiful Liar” a declarat pentru Sunday Times în martie anul trecut că a simțit că trebuie să își pună cariera în așteptare pentru ca Piqué să se poată concentra asupra fotbalului, adăugând: „Au fost multe sacrificii pentru dragoste”.

Deși Shakira nu a trecut încă oficial mai departe, se pare că se bucură de viața de single. Artista a fost văzută stând de vorbă cu Tom Cruise la Marele Premiu de Formula 1 din Miami, deși surse au confirmat ulterior că nu dorea să se întâlnească cu starul de cinema în vârstă de 62 de ani.

La scurt timp după aceea, Shakira a fost asociată cu pilotul de Formula 1 Lewis Hamilton, a alimentat zvonuri despre idilă cu Jimmy Butler, jucătorul echipei Miami Heat, în timp ce luau cina în Londra și a avut câteva întâlniri cu actorul Lucien Laviscount.

Citește și:
Motivul pentru care Ana Bodea a apelat la ajutorul unui psiholog. Ce a povestit cu sinceritate actrița: „Evident că nu e un sentiment plăcut…’

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people