Serena Williams împărtășește un mesaj puternic despre iubirea de sine și faptul că nu are un corp „perfect”

Serena Williams a postat o imagine cu fetița ei cea mică, alături de un mesaj puternic despre iubirea de sine și rolul de mamă.

Serena Williams împărtășește un mesaj puternic despre iubirea de sine și faptul că nu are un corp "perfect"

Serena Williams, care a întâmpinat-o pe cea de-a doua fiică a sa, Adira River, împreună cu soțul ei, Alexis Ohanian, în august anul trecut, a împărtășit recent detalii despre experiența ei postnatală. Jucătoarea de tenis a transmis un mesaj plin de iubire, despre acceptare și toleranță, dezvăluind că nu are un corp perfect și nici nu aspiră către un ideal.

Serena Williams vorbește despre iubirea de sine

„Să te iubești pe tine însuți este esențial”, și-a început Serena postarea de pe Instagram din 12 februarie, alături de o fotografie cu ea în bikini și legănându-și copilul de 6 luni. Pentru sportiva de 42 de ani, practicarea iubirii de sine include să nu facă eforturi uriașe pentru a se întoarce la o anumită formă fizică.

„Mi se pare că trebuie să-mi amintesc de această iubire de sine în toate etapele diferite din viața mea. Chiar acum îmi place că trupul meu nu este o imagine perfectă. Îmi place că miros a lapte – acel lapte o susține pe @adiraohanian. Îmi place să cunosc o nouă versiune a corpului meu. Este o schimbare, dar este o schimbare care a meritat”.

Serena – care o are și pe fiica Olympia, în vârstă de 6 ani, împreună cu co-fondatorul Reddit – și-a încheiat postarea cu un memento: „Așa că începeți această săptămână știind că sunteți iubiți, iar asta începe cu voi.”

Sportiva a fost sinceră cu privire la experiența ei ca mamă, documentând momentele de vârf, cele de jos și tot ce se află între ele, cum ar fi momentul în care a folosit laptele matern pentru a-și vindeca pielea.

„M-am ars complet sub ochi”, a spus ea într-un TikTok din 3 decembrie. „Funcționează pentru copilul meu… Ei spun să pun lapte matern pe orice și am în plus, așa că voi încerca timp de o săptămână și voi vedea cum merge.”

@serena Ok is this totally weird??? I have to say after a week of using MY breast milk under my eye – it worked! Im dying to hear your thoughts. Be nice lol #momsoftiktok #fyp #foryourpage #serenawilliams #life #beauty #motherhood #momhumour #moms ♬ original sound – Serenawilliams

În descrierea videoclipului ei, ea a oferit o actualizare, notând: „După o săptămână de utilizare a laptelui matern sub ochi, a funcționat!”.

În noiembrie anul trecut, jucătoarea de tenis retrasă din activitate s-a deschis în legătură cu luptele ei cu sănătatea mintală. „Nu sunt bine astăzi”, a postat ea pe X la acea vreme. „Și este ok să nu fii ok. Nimeni nu este ok în fiecare zi. Dacă nu ești ok astăzi, sunt cu tine. Există întotdeauna ziua de mâine. Te iubesc”. Ulterior, ea a postat un selfie cu ea și Adira, scriind: „Asta mă face atât de fericită”.

Serena Williams este una dintre multele mame celebre care au detaliat experiența postnatală.

Cum își învață sportiva copiii să se iubească așa cum sunt

Williams și Ohanian au devenit părinți pentru prima oară în septembrie 2017. Într-un interviu acordat publicației Allure, Serena Williams a vorbit despre îmbrățișarea rolului de mamă și acceptarea corpului post-sarcină.

„Am iubit perioada în care am fost însărcinată. Am iubit totul despre ea. Eram una dintre acele persoane ciudate căreia îi plăcea să fie însărcinată. Acei oameni enervanți”, a povestit Serena despre prima ei sarcină.

Williams a continuat prin a spune că încearcă să-i insufle fiicei sale dragostea de sine, punând accent pe valorile interioare.

„Când îi spun că este frumoasă, vreau să o învăț să știe că este frumoasă din interior. Actul de a dărui este frumusețe. Bunătatea și modestia sunt cea mai ‘în vogă frumusețe. După ce am ieșit din spital aveam burtă, dar m-am gândit că este destul de cool. Am burtă pentru că fetița mea a fost acolo.”

Citește și:
Ce a mărturisit Andreea Ibacka despre relația dintre copiii ei și Inoke, fiica lui Cabral din căsătoria anterioară: „Nu e relația clasică de surori'

foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people