Serena Williams a devenit mamă pentru a doua oară. Ce nume special a ales pentru fiica sa

Serena Williams și soțul său, Alexis Ohanian, și-au mărit familia!

Serena Williams a devenit mamă pentru a doua oară. Ce nume special a ales pentru fiica sa

Serena Williams și soțul său, Alexis Ohanian, au devenit părinți pentru a doua oară! Vestea cea mare a fost dată de fosta jucătoare de tenis, care a postat pe TikTok un clip video adorabil. În imaginile dezvăluite pe rețeaua de socializare îi putem pe vedea pe Williams și pe Ohanian îmbrățișându-se și sărutându-se, înainte ca fiica lor cea mare, Olympia, să sară în brațele mamei ei. După ce i-a oferit un sărut micuței, Serena s-a întors către partenerul său și i-a spus: „Mă întorc imediat”. Apoi, a revenit alături de familia sa împreună cu bebelușul nou-născut.

„Bine ai venit, îngerul meu frumos”, a scris Williams în descrierea clipul video.

@serena

Welcome my beautiful angel

♬ original sound – Serenawilliams

Și Alexis Ohanian a făcut o postare emoționantă, dezvăluind că este recunoscător pentru „cadoul” pe care soția sa i l-a oferit.

„O fetiță fericită și sănătoasă și o mamă fericită și sănătoasă. Mă simt recunoscător. @serenawilliams, acum mi-ai oferit un alt dar incomparabil – ești GMOAT”. (n.r. cea mai bună mamă din toate timpurile).

În plus, Ohanian a împărtășit și o imagine adorabilă cu cele două fiice ale sale.

„Mulțumesc întregului personal medical uimitor care a avut grijă de soția mea și de fiica noastră. Nu voi uita niciodată momentul în care i-am prezentat-o pe @olympiaohanian surioarei sale”.

Într-o postare făcută pe Twitter, antreprenorul în vârstă de 40 de ani a dezvăluit și numele fetiței sale, care se pare că are o semnificație aparte.

„Bine ai venit, Adira River Ohanian”, a scris soțul Serenei. Numele Adira înseamnă puternic, nobil, măreț în ebraică.

Williams și Ohanian au devenit părinți pentru prima oară în septembrie 2017. Într-un interviu acordat publicației Allure, Serena Williams a vorbit despre îmbrățișarea rolului de mamă și acceptarea corpului post-sarcină.

„Am iubit perioada în care am fost însărcinată. Am iubit totul despre ea. Eram una dintre acele persoane ciudate căreia îi plăcea să fie însărcinată. Acei oameni enervanți”, a povestit Serena despre prima ei sarcină.

Williams a continuat prin a spune că încearcă să-i insufle fiicei sale dragostea de sine, punând accent pe valorile interioare.

„Când îi spun că este frumoasă, vreau să o învăț să știe că este frumoasă din interior. Actul de a dărui este frumusețe. Bunătatea și modestia sunt cea mai ‘în vogă’ frumusețe. După ce am ieșit din spital aveam burtă, dar m-am gândit că este destul de cool. Am burtă pentru că fetița mea a fost acolo.”

De asemenea, Serena Williams vrea ca fiica ei să învețe că „este OK să facă primul pas atunci când se ivesc oportunități”.

„Vreau să o învăț că este în regulă să facă primul pas. Este în regulă să întrebi și să spui uite, vreau o șansă să fiu în piesa asta. Acordă-mi această primă oportunitate. Există multe alte moduri în care poți aplica acest lucru.”, a spus Serena în urmă cu câțiva ani în cadrul emisiunii Good Morning America.

Deși nu a avut o sarcină problematică, Serena a fost nevoită să facă de urgență o operație de cezariană, după ce medicii i-au descoperit un hematom (o umflătură ce conține sânge închegat în afara vasului de sânge) în abdomen, ce putea cauza mai multe dificultăți post-sarcină.

Citește și:
Blake Lively, noi tachinări la adresa soțul ei, Ryan Reynolds. Postarea amuzantă făcută de actriță

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people