Șerban Copoț, declarații inedite despre soția lui, Roxana, și momentele dificile din relație: „Nu s-a lăsat cu despărțiri”

Șerban Copoț a vorbit despre căsnicia cu soția lui, Roxana.

Șerban Copoț își păstrează viața personală departe de ochii curioșilor. Fostul prezentator TV și partenera lui de viață, Roxana, s-au căsătorit în 2015, după o relație de 10 ani. Au împreună trei copii, pe micuța Ada-Noelle, care a venit pe lume la finalul anului 2020, și doi băieți, pe Teddy și Alex.

Șerban Copoț și soția lui s-au cunoscut în urmă cu mai mulți ani la un eveniment, acolo unde Roxana era în postura de model, iar el urma să urce pe scenă să cânte. Recent, Șerban Copoț a vorbit despre momentele complicate întâmpinate de el și partenera lui la începutul relației. 

„Îi era extrem de greu, mai ales că adresa mea de acasă era cunoscută de către toţi fanii. Când venea în vizită la mine, îi era teamă să nu o ciufulească vreo admiratoare mai hotărâtă. Nu s-a întâmplat aşa ceva, pentru că fanele noastre au avut întotdeauna bun-simț şi ne-au respectat alegerile făcute. Primeam întrebări în scrisori în legătură cu fata frumoasă care venea la mine, însă niciodată nimic mai mult de atât”, a spus Șerban Copoț pentru VIVA!

Șerban Copoț a mai dezvăluit și cum au rezolvat el și soția lui, Roxana, situațiile delicate din cuplu. 

„Ca orice cuplu, normal, am avut şi momente mai delicate, însă nu s-a lăsat cu despărţiri în sensul telenovelistic. Mie nu îmi plac isteriile şi cred că problemele de cuplu pot fi rezolvate doar în cuplu. Dacă fugi unul de celălalt şi crezi că o pauză va remedia ceva, eu cred că te înşeli”, a declarat Șerban Copoț pentru sursa citată anterior. 

Deși este discret, Șerban Copoț a surprins acum ceva timp cu declarațiile pe care le-a făcut despre viața de familie. Fostul prezentator TV a vorbit despre relația pe care o are cu soția lui și a dezvăluit secretele căsniciei lor de lungă durată.

„Și eu a trebuit să renunț la lucruri, la fel și ea, dar nu le-am monitorizat niciodată și nici nu o să o facem. E mai înțeleaptă decât mine. Creează un climat de împăcare, nu de competiție. Eu sunt foarte competitiv, dar ea mi-a demonstrat că este mai înțeleaptă decât mine și am învățat de la ea să nu mai fiu așa de îndârjit. M-am schimbat foarte mult pe subiectul ăsta. Am învățat de la ea să las de la mine, să respir înainte să reacționez. Ne șlefuim unul pe celălalt”, a mărturisit Șerban Copoț pentru Antena Stars, citat de spynews.ro

Șerban Copoț a mai spus și cum reușesc el și soția lui să gestioneze momentele tensionate din relație.

Odată ce am crescut împreună, ne-am acceptat anumite chestii și le-am și șlefuit în timp ce creșteam. Toate lucrurile le tratăm cu calm, iar goangele mici sunt mici, mai bag eu cuțitul prin gard, mai fac câte o prostioară, dar nu e genul că m-am dus și am băut și m-am întors după câteva zile, cu toate că am libertatea să fac asta, dar nu o fac din respect pentru ea. Asta e șmecheria ei, îmi dă impresia că am lanțul foarte lung, iar eu de rușine nu trag de lanț”, a adăugat Șerban Copoț. 

Citește și:
Decizia neașteptată luată de Otilia după ce anul trecut s-a căsătorit civil în Turcia: „Nu o să fie nicio nuntă…'

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people