Șerban Copoț, confesiuni despre viața de familie. Cum păstrează un echilibru între relația de cuplu și carieră: „Este foarte greu”

Șerban Copoț a făcut mărturisiri inedite despre cum păstrează un echilibru între viața de familie și cea profesională.

Șerban Copoț își păstrează viața personală departe de ochii curioșilor. Fostul prezentator TV și partenera lui de viață, Roxana, s-au căsătorit în 2015, după o relație de 10 ani. Au împreună trei copii, pe micuța Ada-Noelle, care a venit pe lume la finalul anului 2020, și doi băieți, pe Teddy și Alex.

Într-un interviu recent, Șerban Copoț a vorbit despre viața de familie, despre cum păstrează un echilibru între timpul petrecut alături de soția lui și cei trei copii și timpul dedicat proiectelor sale profesionale. 

„Este foarte greu, pentru că încerc să păstrez un echilibru între alergatul după bani și statul cu familia, pentru că de multe ori uităm că e mai bine să stai cu ei când sunt mici, că apoi să te poți bucura și tu de libertatea ta și ei să se bucure de libertatea lor”, a spus Șerban Copoț pentru Știrile Antena Stars, citat de spynews.ro

Șerban Copoț a mai vorbit și despre principiile după care se ghidează el și soția lui în ceea ce privește creșterea copiilor.

„Există reguli și încercăm să le respectăm. Acasă nu prea au timp să folosească telefonul, pentru că avem tot felul de treburi. Încercăm să îi implicăm în treburile casnice. Școala este pe primul loc și fiecare are job-ul lui ca să spun așa. Școala și trebuie să performeze acolo, pentru că trebuie să fim serioși. Trebuie să învățăm să abordăm lucrurile care țin de noi cât se poate de serios.”

În ciuda programelor încărcate, Șerban Copoț și soția lui încearcă frecvent să mențină flacăra aprinsă în căsnicia lor. 

„Nu prea avem timp. De obicei, după ce dorm ei avem timp să facem un reset, să vorbim despre ce avem de făcut. În restul timpului suntem cam ocupați. Relația noastră e foarte proaspătă pentru că mereu există provocări noi și având trei copii de care te ocupi întotdeauna există discuții proaspete, stări emoționale noi. Am norocul să am o soție extraordinar de deosebită și mă ajută enorm chestia asta.”

Șerban Copoț și soția lui s-au cunoscut în urmă cu mai mulți ani la un eveniment, acolo unde Roxana era în postura de model, iar el urma să urce pe scenă să cânte. Recent, Șerban Copoț a vorbit despre momentele complicate întâmpinate de el și partenera lui la începutul relației. 

„Îi era extrem de greu, mai ales că adresa mea de acasă era cunoscută de către toţi fanii. Când venea în vizită la mine, îi era teamă să nu o ciufulească vreo admiratoare mai hotărâtă. Nu s-a întâmplat aşa ceva, pentru că fanele noastre au avut întotdeauna bun-simț şi ne-au respectat alegerile făcute. Primeam întrebări în scrisori în legătură cu fata frumoasă care venea la mine, însă niciodată nimic mai mult de atât”, a spus Șerban Copoț pentru VIVA!

Șerban Copoț a mai dezvăluit și cum au rezolvat el și soția lui, Roxana, situațiile delicate din cuplu. 

„Ca orice cuplu, normal, am avut şi momente mai delicate, însă nu s-a lăsat cu despărţiri în sensul telenovelistic. Mie nu îmi plac isteriile şi cred că problemele de cuplu pot fi rezolvate doar în cuplu. Dacă fugi unul de celălalt şi crezi că o pauză va remedia ceva, eu cred că te înşeli”, a declarat Șerban Copoț pentru sursa citată anterior. 

Citește și:
Irina și Răzvan Fodor au împlinit 14 ani de la nuntă. Imagini de colecție cu prezentatoarea TV și soțul ei: „Să îmbătrânim împreună'

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people