Selena Gomez vorbeste pentru prima oara despre serialul sau, „13 reasons why”

Selena Gomez a raspuns pentru prima oara comentariilor si intrebarilor despre serialul al carui producator este, "13 reasons why".

Selena Gomez vorbeste pentru prima oara despre serialul sau, "13 reasons why"

Pentru prima oara de cand a aparut serialul, Selena Gomez a vorbit despre „13 reasons why”, in calitatea sa de producator executiv.

Serialul „13 reasons why” abordeaza subiecte foarte delicate, mai ales pentru cei aflati la varsta adolescentei, precum suicidul, abuzul sexual si bullying-ul.

Serialul, care are 13 episoade, este bazat pe nuvela cu acelasi nume, scrisa de autorul Jay Asher. Episoadele, narate de catre personajul Hannah Baker, sub forma unor casete audio, prezinta, fiecare, cate un motiv care a dus la decizia acesteia de a se sinucide.

Acest subiect delicat a fost motivul pentru care serialul a primit destul de mult feedback negativ – unele scoli chiar le-au interzis elevilor sa il urmareasca, iar unele vedete le-au recomandat fanilor lor sa il vizioneze cu precautie.

„Este o frumoasa poveste tragica, complicata si care te tine in suspans si cred ca exact asta ne-am dorit”, a declarat Selena Gomez pe marginea subiectului, pentru Asssociated Press. Cantareata a mai declarat ca ea, in calitate de producator, impreuna cu toata echipa, si-a dorit sa trateze cum trebuie acest subiect si ca feedback-ul negativ a venit si va veni in continuare indiferent, oricum.

In legatura cu un posibil sezon 2, Selena Gomez nu a dezvaluit decat ca s-a putea ca acesta sa se realizeze, insa fanii sunt de parere ca acest „s-ar putea” inseamna „da”.

Citeste si:
Selena Gomez a raspuns intr-un mod simpatic intrebarii despre The Weeknd

Foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people