Selena Gomez răspunde tranșant celor care o acuză că s-a îngrășat: „Nu sunt model”

Selena Gomez răspunde tranșant celor deranjați de faptul că a luat în greutate, lucru vizibil în ultimele sale apariții publice, și care a fost dezbătut intens în social media.

Selena Gomez răspunde tranșant celor care o acuză că s-a îngrășat: "Nu sunt model"

Selena Gomez răspunde celor afectați de faptul că s-a îngrășat, într-un live de TikTok în care a și explicat motivele pentru care a luat în greutate. Mereu dispusă să vorbească despre sănătatea ei, Selena Gomez a postat recent în social media diferite imagini și filmulețe care o înfățișează arătându-și viața normală, de zi cu zi, dar și fața fără filtre sau machiaj.

De-a lungul timpului, Selena Gomez a vorbit deschis despre lupus, afecțiunea de care suferă, și pentru care a fost tratată cu cure de chimioterapie. De asemenea, Gomez a trecut în 2017 printr-o intervenție chirurgicală de transplant de rinichi – necesară din cauza unor complicații ale lupusului, primind organul de la prietena sa apropiată, Francia Raisa. Starul din serialul Only Murders in the Building a dezvăluit și faptul că a fost diagnosticată cu tulburare bipolară.

După cele mai recente apariții publice, actrița și cântăreața a fost criticată pentru faptul că a luat în greutate vizibil, dar acum Selena Gomez răspunde tranșant celor care țin să-și exprime cu orice preț opiniile privind corpul ei. Aceasta a arătat că tratamentul pentru lupus o face să rețină foarte multă apă, dar și-a încurajat fanii să se iubească așa cum sunt, și nu să simtă rușine pentru felul în care arată. Gomez a arătat că, atunci când își întrerupe tratamentul, de obicei pierde kilogramele acumulate, dar a subliniat și că „medicamentele mele sunt importante și eu cred că ele mă ajută”.

Dincolo de a explica aspectul medical al creșterii sale în greutate, Selena Gomez răspunde haterilor:

„Nu cred că e o idee bună să faci pe cineva de rușine pentru corpul său sau pentru orice altceva. (…) Deci, da, nu sunt model. Nu o să fiu niciodată. Deși cred că sunt grozave, dar pur și simplu eu nu sunt asta. Vreau să spun asta și să încurajez pe oricine simte vreun fel de rușine pentru lucrurile prin care trece, când nimeni nu știe povestea reală. Vreau să știți că sunteți frumoși și sunteți minunați.”

De asemenea, Gomez a arătat că sănătatea primează asupra altor aspecte. „Da, avem zile în care ne simțim ca naiba, dar prefer să fiu sănătoasă și să am grijă de mine.”

Gomez a apărut cu puțin timp în urmă pe covorul roșu al Globurilor de Aur, unde a fost nominalizată pentru cea mai bună actriță într-un serial de comedie. Atât ea, cât și colegii săi de distribuție, Martin Short și Steve Martin, au primit nominalizări. Serialul Disney a anunțat recent un al treilea sezon, din a cărui distribuție va face parte și Meryl Streep.

Citește și:
Motivul pentru care Amalia Enache a fost operată de urgență: „Durerile sunt atât de atroce'

Foto: arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people