Selena Gomez, într-o relație cu Benny Blanco, prietenul lui Justin Bieber? Anunțul făcut de artistă

Selena Gomez pare să fi confirmat că este într-o relație cu Benny Blanco, prietenul și colaboratorul lui Justin Bieber.

Selena Gomez, într-o relație cu Benny Blanco, prietenul lui Justin Bieber? Anunțul făcut de artistă

Selena Gomez a stârnit noi zvonuri legate de viața ei personală. Cântăreața pare să fi confirmat că ar fi împreună cu producătorul Benny Blanco, prietenul și colaboratorul fostului ei iubit, Justin Bieber.

Selena Gomez ar fi confirmat relația cu Benny Blanco

O postare a contului Popfaction anunța faptul că Selena Gomez și Benny Blanco ar forma un cuplu. În dreptul postării cu cei doi, în secțiunea de comentarii, artista a scris „Facts”, ceea ce pare a fi o confirmare a zvonurilor. De asemenea, ea a apreciat fotografia lui Popfaction intitulată „Se zvonește că Selena Gomez se întâlnește cu producătorul Benny Blanco”.

sursa: Instagram

De asemenea, câteva capturi de ecran realizate de fanii foarte atenți arată că pe contul de Instagram al lui Gomez a apărut presupusa poveste de dragoste dintre ea și Blanco – deși unii fani s-au temut că profilul ei a fost spart din cauza activității neobișnuite. Într-un comentariu, ea s-a bucurat că Benny Blanco, în vârstă de 35 de ani, este „absolut totul” pentru ea, în timp ce în altul, a susținut că el este „cel mai bun lucru care i s-a întâmplat vreodată”.

Într-un al treilea comentariu, vedeta a adăugat: „El este mai bun decât oricine cu care am fost vreodată. Fapte. S-a purtat cu mine mai bine decât orice ființă umană de pe această planetă”. Iar în altul, ea i-a spus unui presupus fan să-și vadă de treaba lui dacă are de gând să-i critice viața amoroasă: „Nu înțeleg… asta este cea mai fericită perioadă a mea. Dacă nu îți pasă de mine, simte-te liber să spui ce vrei. Dar nu voi permite niciodată ca vorbele voastre să îmi ghideze viața. Niciodată. Am terminat. Dacă nu mă poți accepta în cea mai fericită stare a mea, atunci nu mai fi deloc în viața  mea”, a scris ea.

Votează-ți aici favoriții la ELLE Style Awards 2023 și câștigă super premii!

Apoi, după ce fanii erau deja uimiți de declarațiile ei sincere, o fotografie cu Selena Gomez în timp ce e îmbrățișată de un bărbat care pare a fi Blanco a fost împărtășită de ea pe Instagram Story. Ea a transmis apoi un mesaj direct către susținătorii ei, scriind: „Doar un memento despre cât de mult vă apreciez și vă iubesc pe fiecare dintre voi”.

sursa: Instagram

Ulterior, Selena Gomez a postat și o imagine cu un inel cu diamante, pe care era iscripționată litera „B”, însă nu a oferit mai multe detalii în legătură cu acest inel.

sursa: Instagram

Cum s-au cunoscut cei doi

Cei doi au lucrat împreună la piesa „I Can’t Get Enough” din 2021 și au rămas apropiați de atunci. Dovedind acest lucru, cântăreața a comentat sub anunțul de carte de bucate al lui Blanco din 2 noiembrie, scriind: „În sfârșit 🙌🏼.” De asemenea, ea a distribuit postarea lui pe Instagram Story și l-a numit „unul dintre favoriții ei”.

În plus, mama artistei, Mandy Teefey, îl urmărește pe hitmaker-ul „Eastside” pe Instagram. Adăugând la dovezile unei potențiale iubiri, Selena Gomez a dat de înțeles că are o pasiune pentru cineva în serialul „Selena + Chef: Home for the Holidays”, care a început să fie difuzat pe 30 noiembrie.

Chiar înainte de a recunoaște că e „îndrăgostită”, Benny Blanco a fost prezent la celebrarea celei de-a 31-a aniversări a lui Gomez în iulie. În ciuda dovezilor care îi leagă pe cei doi, unii fani sunt îngrijorați că artista nu are grijă de ea însăși, întrucât producătorul a făcut anterior comentarii negative despre vedete pop fabricate, în timp ce vorbea despre talentul muzical al lui Bieber.

Citește și:
Cătălin Bordea, împlinit pe plan profesional după ce a divorțat. Ce a anunțat comediantul: „O confirmare a faptului că orice e posibil’

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people