Selena Gomez, dezvăluiri dureroase despre imposibilitatea de a avea copii biologici: „Am ținut doliu”

Selena Gomez vorbește deschis despre planurile sale de a deveni mamă.

Selena Gomez, dezvăluiri dureroase despre imposibilitatea de a avea copii biologici: „Am ținut doliu”

Într-un nou interviu acordat revistei Vanity Fair, Selena Gomez a vorbit despre posibilitatea de a deveni mamă în viitor, mărturisind că nu poate susține o sarcină.

„Nu am mai spus asta până acum… dar, din păcate, nu pot să duc o sarcină. Am multe probleme de sănătate care ne-ar pune atât mie, cât și copilului, viața în pericol. A fost o veste pentru care a trebuit să țin doliu.”

Selena, în vârstă de 32 de ani, a vorbit anterior despre complicațiile cauzate de lupus, o boală cu care a fost diagnosticată în 2015. De asemenea, în aprilie 2020, în timpul unei emisiuni live pe Instagram găzduite de Miley Cyrus, Bright Minded, artista a dezvăluit că suferă de tulburare bipolară.

„[Dar] acum sunt într-un loc mult mai bun în ceea ce privește acest subiect. Consider o binecuvântare faptul că există oameni minunați dispuși să ajute prin surogat sau adopție, ambele fiind mari posibilități pentru mine”, a adăugat Gomez.

„Sunt cu adevărat recunoscătoare pentru aceste opțiuni oferite celor care își doresc din suflet să devină mame. Și eu sunt una dintre acele persoane”, a continuat Selena. „Sunt entuziasmată de călătoria care mă așteaptă, chiar dacă va arăta puțin diferit. La finalul zilei, nu îmi pasă. Va fi copilul meu. Va fi bebelușul meu.”

Nu este prima dată când Selena Gomez vorbește despre dorința de a deveni părinte în viitor. Potrivit publicației PEOPLE, într-un interviu din noiembrie 2022, artista a povestit cum a plâns, gândindu-se la faptul că cele două medicamente pe care le ia pentru tulburarea bipolară o împiedică să ducă o sarcină la termen.

„Este un lucru foarte important și prezent în viața mea”, a spus Gomez, adăugând că speră să devină mamă prin alte mijloace în anii ce urmează. „Indiferent cum e menit să îi am, îi voi avea.”

În interviul acordat revistei Vanity Fair, Gomez a vorbit și despre iubitul ei, Benny Blanco, cu care formează o relație din decembrie 2023.

„Nu am fost niciodată iubită în felul acesta… El a adus doar lumină în viața mea. Este o rază de lumină. E cel mai bun prieten al meu. Îmi place să-i povestesc tot”, a declarat Gomez.

Vorbind despre momentul în care Blanco, în vârstă de 36 de ani, a spus că vrea să o ceară în căsătorie în emisiunea The Howard Stern Show din mai, ea a adăugat: „După interviu, râdeam de nu mai puteam. Eram la modul: ‘Mai este ceva ce ai vrea să spui?'”.

Gomez a mai dezvăluit că adoră să gătească alături de iubitul său, Blanco, care este pasionat de gastronomie și care a lansat recent o carte de bucate intitulată Open Wide.

„Îmi plac mâncărurile proaspete și lucrurile de genul acesta. Am început să mă interesez de asta datorită iubitului meu. Îmi place să stau în grădină și să culeg alimente pe care le voi folosi la gătit. Sună atât de banal și nesemnificativ, dar pe măsură ce îmbătrânești, îți dai seama că e în regulă să te bucuri de lucrurile simple.”

Citește și:
Ashley Tisdale a devenit mamă pentru a doua oară. Actrița a dezvăluit prima imagine cu fetița sa

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people