Selena Gomez, declarații oneste despre procedurile cosmetice la care a apelat

Selena Gomez a mărturisit recent că a apelat la injectările cu toxină botulinică.

Selena Gomez, declarații oneste despre procedurile cosmetice la care a apelat

Săptămâna trecută, Selena Gomez a făcut o serie de dezvăluiri inedite, lăsând o mulțime de comentarii la o postare de pe Instagram, care specula că formează un cuplu cu producătorul muzical Benny Blanco. Într-un comentariu care între timp a fost șters, actrița și cântăreața în vârstă de 31 de ani a mărturisit că a apelat la injectările cu toxină botulinică.

„Hahahaha Am făcut Botox”, i-a răspuns Gomez unui internaut.

În plus, un alt fan a întrebat-o când va lansa o piesă nouă, iar Selena a dezvăluit că acest lucru se va întâmpla „cu mult înainte de ziua mea de naștere”, care este în luna iulie. „Omg, sunt atât de entuziasmată”, a mai adăugat artista.

Însă declarațiile nu s-au oprit aici. Postarea făcută de contul Popfaction anunța faptul că Selena Gomez și Benny Blanco ar forma un cuplu. În dreptul postării cu cei doi, în secțiunea de comentarii, artista a scris „Facts”, ceea ce pare a fi o confirmare a zvonurilor. În plus, Gomez a mai scris și că Benny Blanco, în vârstă de 35 de ani, este „absolut totul” pentru ea, și că este „cel mai bun lucru care i s-a întâmplat vreodată”.

Într-un al treilea comentariu, vedeta a adăugat: „El este mai bun decât orice persoană cu care am fost vreodată. S-a purtat cu mine mai bine decât orice ființă umană de pe această planetă”. Iar în altul, ea i-a spus unui presupus fan să-și vadă de treaba lui dacă are de gând să-i critice viața amoroasă.

„Nu înțeleg… asta este cea mai fericită perioadă a mea. Dacă nu îți pasă de mine, simte-te liber să spui ce vrei. Dar nu voi permite niciodată ca vorbele voastre să îmi ghideze viața. Niciodată. Am terminat. Dacă nu mă poți accepta în cea mai fericită stare a mea, atunci nu mai fi deloc în viața  mea”, a scris ea.

Apoi, după ce fanii erau deja uimiți de declarațiile ei sincere, Selana a publicat pe Instagram Story o fotografie în care era îmbrățișată de un bărbat, ce părea a fi Blanco. Ulterior, artista a postat și o imagine cu un inel cu diamante, pe care era inscripționată litera „B”, însă nu a oferit mai multe detalii în legătură cu acest inel.

Selena Gomez si Benny Blanco, care este prietenul și colaboratorul fostului ei iubit, Justin Bieber, au lucrat împreună la piesa „I Can’t Get Enough' din 2021 și au rămas apropiați de atunci. Dovedind acest lucru, cântăreața a comentat recent la postarea care anunța lansarea cărții de bucate a lui Blanco, scriind: „În sfârșit.' De asemenea, ea a distribuit postarea lui pe Instagram Story și l-a numit „unul dintre favoriții ei”.

În plus, mama artistei, Mandy Teefey, îl urmărește pe hitmaker-ul „Eastside” pe Instagram. Adăugând la dovezile unei potențiale iubiri, Selena Gomez a dat de înțeles că are o pasiune pentru cineva în serialul „Selena + Chef: Home for the Holidays”, care a început să fie difuzat pe 30 noiembrie. De asemenea, Benny Blanco a fost prezent la ziua de naștere a Selenei din luna iulie.

Citește și:
Bianca Censori, apariție surprinzătoare într-o ținută bizară. Detaliul care a atras atenția

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people