Sebastian Stan, transformare uluitoare în Donald Trump pentru filmul „The Apprentice”

Sebastian Stan va interpreta rolul lui Donald Trump în filmul biografic "The Apprentice".

Sebastian Stan, transformare uluitoare în Donald Trump pentru filmul "The Apprentice"

Sebastian Stan s-a transformat în Donald Trump pe platoul de filmare al viitoarei pelicule „The Apprentice”. În fotografiile obținute de Page Six, actorul a purtat o perucă ce imită părul blond nisipiu al celui de-al 45-lea președinte, în timp ce filma la Toronto.

Sebastian Stan va juca rolul lui Donald Trump

Starul Marvel a fost echipat cu un palton de lână negru, cu un singur pieptar, asortat cu un costum albastru și o cravată cu dungi paisley pe dedesubt. Într-una dintre scenele din viitorul film, Sebastian Stan a ronțăit un sandviș în timp ce stătea pe o bancă din parc într-o zi cu zăpadă.

sursa: profimedia
sursa: profimedia

Deadline a relatat săptămâna trecută că actorul, care are o istorie de portretizare a unor persoane reale pe ecran, va juca rolul lui Donald Trump în filmul biografic „The Apprentice”. Starul din „Pam & Tommy” în vârstă de 41 de ani va juca alături de Jeremy Strong în rolul avocatului Roy Cohn și Maria Bakalova în rolul primei soții a lui Donald, Ivana Trump.

Acțiunea este plasată în anii ’70 și ’80 și urmărește parcursul fostului președinte al SUA pentru a deveni un magnat imobiliar din New York, alături de relația sa cu Roy Cohn, celebrul avocat care a devenit mentorul lui Trump și care a fost ulterior exclus din barou pentru comportament lipsit de etică.

Conform sursei, filmul este descris ca o „explorare a puterii și ambiției într-o lume de corupție și înșelăciune.”

„Este o poveste mentor-protégé care urmărește originile unei dinastii americane,” a adăugat Deadline. „Plin de personaje mai mărețe decât viața, dezvăluie costul moral și uman al unei culturi definită de învingători și învinși.”

Filmul va analiza „eforturile lui Donald de a-și construi afacerea imobiliară” în New York în anii 1970 și 1980. Bineînțeles, titlul filmului biografic face referire în special la trecerea omului de afaceri la televiziunea de tip reality show începând cu prima parte a anilor 2000. Donald Trump, în vârstă de 77 de ani, a fost anterior gazda emisiunii „The Apprentice”, care a fost difuzată din 2004 până în 2017. De asemenea, el a apărut și în serialul derivat al emisiunii, „The Celebrity Apprentice”, până în 2015.

A fost lăsat să plece de NBC în 2015, după ce a făcut remarci controversate despre imigranți în timpul campaniei prezidențiale din 2016.

Fostul președinte american, implicat în procese juridice

Producția noului film vine în contextul în care Donald Trump este implicat într-o serie de bătălii juridice privind perioada petrecută la Casa Albă. De asemenea, fostul președinte, care a fost pus sub acuzare de două ori, este judecat în prezent într-un proces civil de fraudă la New York.

Donald Trump nu a comentat în mod public viitorul film, iar data de lansare a acestuia nu a fost încă anunțată. Trump se confruntă în prezent cu 91 de acuzații de infracțiuni în patru dosare penale separate, precum și cu un caz de fraudă foarte mediatizat, care se judecă în prezent în Manhattan. De asemenea, fostul președinte pus sub acuzare de două ori este așteptat să devină candidatul republican la alegerile americane de anul viitor, având un avans uriaș în sondajele actuale.

Citește și:
Diana Dumitrescu, declarații inedite despre relația cu soțul ei, după 5 ani de căsătorie: „Lucrurile sunt diferite, într-adevăr'

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people