Sean „Diddy” Combs este acuzat că a agresat sexual 25 de minori. Noi dezvăluiri tulburătoare din anchetă

Sean Diddy Combs este acuzat că a agresat sexual 25 de minori, printre care un copil în vârstă de 9 ani.

Sean "Diddy" Combs este acuzat că a agresat sexual 25 de minori. Noi dezvăluiri tulburătoare din anchetă

Sean „Diddy” Combs a fost acuzat că a agresat sexual 25 de minori – inclusiv un copil de 9 ani – în timpul unei conferințe de presă șocante.

Sean „Diddy” Combs, acuzat că a agresat sexual 25 de minori

Avocatul Tony Buzbee a anunțat marți că reprezintă 120 de persoane în procese civile pentru acuzațiile înfiorătoare care se întind pe ultimele trei decenii.

„Vreau să mă concentrez pe vârstele acestor victime. Când vorbim despre vârstele acestor victime când a avut loc agresiunea, este șocant”, a avertizat Buzbee.

Buzbee a spus că cea mai tânără victimă a lui Diddy avea doar 9 ani când rapperul a agresat-o sexual.

Acest individ care avea 9 ani la momentul respectiv a fost dus la o audiție în New York City cu Bad Boy Records, alți băieți au fost acolo pentru audiție, de asemenea”, a declarat Buzbee reporterilor.

Potrivit lui Buzbee, toți copiii căutau cariere în televiziune sau în muzică, cu promisiuni de genul „o să te fac vedetă'.

„Acest individ a fost abuzat sexual de Sean Combs și de alte câteva persoane din studio cu promisiunea, atât pentru părinții săi, cât și pentru el însuși, de a obține un contract de înregistrare”, a continuat el. Buzbee a împărtășit alte povești similare, susținând că Combs a forțat odată un alt minor să „facă sex oral” cu el în schimbul unui contract de înregistrare.

Într-un alt caz, o persoană în vârstă de 15 ani la momentul respectiv, a fost transportată cu avionul la New York pentru a participa la o petrecere, unde a fost drogată și apoi dusă într-o cameră privată, aparent în prezența domnului Combs', a continuat Buzbee. „Această persoană de sex feminin a fost violată și apoi alți indivizi au violat-o pe rând”.

Avocatul a mai precizat că grupul de 120 de acuzatori este „împărțit în mod egal între bărbați și femei”.

„Îi vom demasca pe cei care au permis acest comportament în spatele ușilor închise. Vom urmări această cauză indiferent pe cine implică dovezile”, a declarat Buzbee. Avocatul a mai declarat că echipa sa a „colectat fotografii, înregistrări video și texte” cu dovezi ale presupuselor agresiuni.

În timpul conferinței, Buzbee a avertizat că „mulți oameni puternici” și „multe secrete murdare” vor fi expuse în zilele următoare. De fapt, avocatul a informat că unele dintre numele implicate „vor șoca” oamenii.

Buzbee a declarat că zecile de acuzații implică „agresiune sexuală, violentă sau viol, sex facilitat cu o substanțe interzise, difuzarea de înregistrări video și abuz sexual asupra minorilor”. Buzbee a mai precizat că lunga listă de acuzatori datează din 1991.

Buzbee intenționează să intenteze procese în diferite state – inclusiv Texas, California, Georgia, Florida și New York – în următoarele 30 de zile.

Rapperul neagă acuzațiile

La scurt timp după conferința de presă, echipa juridică a lui Combs și-a proclamat, încă o dată, nevinovăția.

„După cum a subliniat echipa juridică a domnului Combs, acesta nu poate aborda fiecare acuzație nefondată în ceea ce a devenit un circ mediatic nesăbuit”, au afirmat aceștia într-o declarație. „Acestea fiind spuse, dl. Combs neagă categoric și ferm ca fiind falsă și defăimătoare orice afirmație că ar fi abuzat sexual pe cineva, inclusiv minori. El așteaptă cu nerăbdare să își dovedească nevinovăția și să se reabiliteze în instanță, unde adevărul va fi stabilit pe baza dovezilor, nu a speculațiilor.”

Combs, în vârstă de 54 de ani, este în prezent încarcerat în Brooklyn, New York, după ce a fost arestat în urmă cu două săptămâni sub acuzația de trafic sexual și șantaj.

Citește și:
Cu ce probleme de sănătate se confruntă Laura Cosoi. Actrița a povestit totul pe internet: „Nu mă puteam ridica din pat…'

foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people