Sean ‘Diddy’ Combs, declarație neașteptată în urma unui videoclip în care o agresează pe Cassie Ventura. Reacția artistei

Sean "Diddy" Combs a postat un videoclip de scuze la câteva zile după ce au apărut imagini șocante din 2016, în care el o agresa pe fosta iubită Cassie Ventura.

Sean 'Diddy' Combs, declarație neașteptată în urma unui videoclip în care o agresează pe Cassie Ventura. Reacția artistei

Sean ‘Diddy’ Combs a postat un videoclip de scuze la doar câteva zile după ce au ieșit la iveală imagini tulburătoare cu el în timp ce o agresa pe fosta iubită Cassie Ventura în 2016.

Sean ‘Diddy Combs’ vorbește despre imaginile în care o agresează pe fosta iubită

Rapperul a transmis un mesaj neașteptat în care vorbește despre acea perioadă din viața lui și de ce a recurs la violență.

„Este atât de dificil să reflectezi asupra celor mai întunecate momente din viața ta, dar uneori trebuie să faci asta. Am fost dat peste cap. Adică, am ajuns la fundul sacului, dar nu-mi găsesc scuze. Comportamentul meu în acel videoclip este de neiertat. Îmi asum întreaga responsabilitate pentru acțiunile mele din acel videoclip. Sunt dezgustat”, a spus rapperul, în vârstă de 54 de ani, în clipul, postat duminică prin intermediul feed-ului său de Instagram.

Diddy a continuat spunând că a fost „dezgustat atunci” când „a făcut-o” și „dezgustat acum”, adăugând: „Am mers și am căutat ajutor profesional, am început să merg la terapie și la dezintoxicare, a trebuit să îi cer lui Dumnezeu mila și harul său”. Înainte ca videoclipul să apară săptămâna trecută, Combs a negat cu vehemență acuzațiile lui Ventura de abuz și viol, numindu-le „ofensatoare și scandaloase”.

La doar câteva zile după ce Ventura a intentat procesul din noiembrie 2023 împotriva lui Combs, cei doi au ajuns la o înțelegere pentru o sumă nedezvăluită – despre care rapperul a susținut că nu a fost „în niciun caz o recunoaștere a unei greșeli” întâmplate la acel moment.

Combs nu a menționat-o în mod special pe Ventura – cu care s-a întâlnit din 2007 până în 2018 – cu numele ei în videoclipul de scuze. Rapperul a declarat că „s-a angajat să fie un om mai bun în fiecare zi” și a încheiat videoclipul spunând că „nu își cere iertare”, dar că îi pare „cu adevărat rău”.

În timp ce unii fani l-au criticat pe Combs pentru că a făcut videoclipul numai despre el, alții l-au făcut să își asume responsabilitatea doar după ce procuratura districtului Los Angeles County a anunțat că Sean nu poate fi acuzat de agresiune din cauza înțelegerii. Cu toate acestea, atât întârzierea în publicarea declarației sale, cât și formularea ar putea fi atribuite potențial termenilor înțelegerii nedivulgate.

Scuzele au venit la doar câteva zile după ce CNN a obținut o înregistrare video în care Combs o bate și o târăște pe Ventura, acum în vârstă de 37 de ani, în holul unui hotel în 2016. Incidentul, care a avut loc la InterContinental, acum închis, a fost descris în detaliu în procesul lui Ventura.

sursa: Youtube/ CNN
sursa: Youtube/ CNN

În videoclip, ea este văzută ieșind dintr-o cameră de hotel într-un hanorac cu gluga pe cap în timp ce se îndreaptă spre lifturi, aparent în încercarea de a pleca. Cu toate acestea, Diddy iese apoi din camera lor în nimic altceva decât un prosop și o urmărește. Odată ce a văzut-o, rapperul a aruncat-o la pământ și a început să o lovească cu picioarele în mod repetat. Apoi, Combs – despre care Ventura a afirmat că era „extrem de intoxicat” în acel moment – o trage de hanoracul ei pe podea.

Reacția lui Cassie Ventura

Echipa de avocați a lui Cassie Ventura a criticat videoclipul de scuze al lui Sean „Diddy” Combs.

„Cea mai recentă declarație a lui Combs se referă mai mult la el însuși decât la numeroasele persoane pe care le-a rănit. Când Cassie și alte multiple femei au ieșit în față, el a negat totul și a sugerat că victimele sale căutau bani. Faptul că a fost nevoit să își „ceară scuze” doar după ce s-a dovedit că negațiile sale repetate erau false arată disperarea sa patetică și nimeni nu se va lăsa influențat de cuvintele sale nesincere”, a declarat duminică pentru Page Six Meredith Firetog, partener la Wigdor LLP, firma de avocatură care o reprezintă pe Ventura, într-o declarație.

Citește și:
Cannes 2024: Vedete și ținute spectaculoase la premiera filmului Furiosa: A Mad Max Saga

foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people