Scriitorul Prințului Harry povestește o ceartă între ei cu privire la cartea Spare: „A fost ceva diferit”

Scriitorul Prințului Harry, cu care a colaborat la editarea cărții Spare, povestește despre una dintre cele mai mari neînțelegeri cu Ducele de Sussex.

Scriitorul Prințului Harry povestește o ceartă între ei cu privire la cartea Spare: „A fost ceva diferit”

Scriitorul Prințului Harry, cu care a colaborat la cartea de memorii Spare, își împărtășește versiunea sa în ceea ce privește o ceartă dură dintre ei. Într-un articol publicat de The New Yorker pe 8 mai, autorul J.R. Moehringer a povestit cum a fost să lucreze cu Ducele de Sussex la cartea sa, inclusiv o mare neînțelegere care a avut loc între ei cu privire la editare.

Scriitorul Prințului Harry, despre cea mai dură ceartă între ei

Cearta de la ora 2 dimineața care ar fi avut loc pe Zoom ar fi pornit de la un anumit pasaj care implica „exercițiile militare epuizante” ale lui Harry în Anglia, unde a fost capturat de pretinși teroriști, dintre care unul a făcut o „remarcă josnică” la adresa Prințesei Diana. În timp ce Prințul Harry a vrut să încheie pasajul cu revenirea pe care i-a dat-o unuia dintre participanți, Moehringer a insistat să nu o menționeze.

„Deși nu era prima dată când Harry și cu mine ne certam, a fost ceva diferit; am simțit că ne îndreptăm spre un fel de ruptură decisivă, în parte pentru că Harry nu mai spunea nimic. Pur și simplu se uita fix în camera de filmat. În cele din urmă, a cedat și a explicat cu calm că, toată viața lui, oamenii îi subestimaseră capacitățile intelectuale, iar această sclipire de inteligență dovedea că, și după ce fusese lovit cu picioarele și cu pumnii și privat de somn și de mâncare, își mai ținea mințile în frâu.”, și-a amintit Moehringer despre ceartă.

Deși cei doi s-au certat în acel moment, Moehringer a împărtășit și alte momente degajate care au avut loc între ei în timpul procesului de scriere, inclusiv modul în care el și familia sa au format o legătură cu Harry și Meghan Markle în timp ce le vizitau casa din Montecito. În timpul unei anumite călătorii, el a glumit că Prințul Harry a câștigat inima fiicei sale Gracie cu „vasta sa bursă Moana”.

Scriitorul a amintit, de asemenea, de generozitatea lui Meghan în timp ce i-a vizitat, din nou, fără familia sa și s-a confruntat cu dorul de casă. El a adăugat că Meghan l-a trimis acasă și cu jucării pentru copiii săi după ce a plecat.

„Harry m-a cazat în casa lui de oaspeți, unde Meghan și Archie mă vizitau în timpul plimbărilor de după-amiază. Meghan, știind că îmi lipsea familia, aducea mereu tăvi cu mâncare și dulciuri.”, a mai spus scriitorul.

Moehringer a spus că el și prințul Harry au creat imediat o legătură cu privire la pierderea mamelor lor în timpul primei lor întâlniri cu Zoom.

M-am întrebat dacă vom avea vreo chimie. Am avut-o, și a existat, cred, un motiv surprinzător. Prințesa Diana murise cu douăzeci și trei de ani înainte de prima noastră conversație, iar mama mea, Dorothy Moehringer, tocmai murise, iar durerile noastre se simțeau la fel de proaspete. Mi s-a părut că povestea lui, așa cum a expus-o în linii mari, era relativă și exasperantă. Modul în care fusese tratat, atât de străini, cât și de apropiați, era grotesc. În retrospectivă, însă, cred că am salutat în mod egoist ideea de a putea vorbi cu cineva, un expert, despre acel sentiment nesfârșit de a dori să-ți poți suna mama.

Memoriile Prințului Harry au fost lansate pe 10 ianuarie și au oferit o privire sinceră asupra vieții Ducelui de Sussex în lumina reflectoarelor regale.

Citește și:
Ce temeri are Theo Rose, însărcinată în luna a opta. Declarațiile emoționante făcute de artistă

FOTO: Arhivă ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people