Schimbări importante la emisiunea „Vorbește Lumea”. Anunțul oficial făcut de PRO TV

Ce se întâmplă cu emisiunea "Vorbește Lumea" de la PRO TV.

Schimbări importante la emisiunea "Vorbește Lumea". Anunțul oficial făcut de PRO TV

De luni până vineri, diminețile încep mai bine atunci când cei de acasă au parte de cele mai tari informații, cele mai noi provocări și cea mai bună energie alături de Shurubel, Lili Sandu și Bogdan Ciudoiu, la PRO TV și pe VOYO! Vorbește lumea că starea de bine se obține doar fiind alături de cei trei, iar odată cu venirea verii… veștile bune apar: emisiunea va putea fi urmărită și duminica!

Din 2 iunie, de la ora 10:00, în fiecare săptămână, telespectatorii se vor putea bucura de Vorbește Lumea de duminică! Mai multă distracție, mai multă voie bune și mai multe momente de neratat.

„Vorbește lumea că odată cu venirea verii, ne vedem și mai des! Și ce fericită sunt că ne vom începe zilele de duminică împreună. Vă spun de pe acum – dacă vreți să aveți zâmbetul pe buze de la prima oră, atunci e clar – fiți cu ochii pe noi. Eu, Shuru și Bogdan suntem pregătiți să aducem mai multe glume, mai multă voie bună și o energie cum nu ați mai văzut!”, declară entuziasmată, Lili Sandu.

Cu multă energie, pentru fiecare întâlnire, este pregătit și Bogdan Ciudoiu: „Super! Vara asta vine cu ocazia să ne bem cafeaua împreună și-n weekend! Abia aștept! Începând din luna iunie, duminica dimineață, după ce îți iei doza de Știri, avem noi trei grijă să aducem starea de bine! Am promis!”

„În emisiunea de duminică, vreau să fim chiar și mai relaxați și lejeri decât în timpul săptămânii, dacă se poate așa ceva. Vrem să ne batem propriul record la glume și nebunii care îi distrează pe telespectatori, dar uneori îi enervează pe producătorii emisiunii! Să vă fie duminica fix ce trebuie vara asta!”, le promite Shurubel telespectatorilor.

Nu rata, începând cu 2 iunie, la PRO TV și pe VOYO, ediții în care distracția este la cote înalte, Vorbește lumea de duminică!

Shurubel, despre diferențele dintre Adela Popescu și Lili Sandu

Shurubel a dezvăluit detalii neștiute într-un interviu acordat pentru FANATIK, abordând subiecte precum matinalul „Vorbește lumea”, colegele sale de platou Adela Popescu și Lili Sandu, dar și relația sa de cinci ani cu soția lui.

Prezentatorul TV a dezvăluit ce anume le deosebește pe cele două vedete, acesta afirmând că ambele sunt profesioniste și își iau munca foarte în serios. De asemenea, Shurubel a declarat că de la fiecare a învățat câte ceva, în stilul său caracteristic și glumeț.

„Lili și Adela sunt super profesioniste, ambele extrem de spontane și amuzante. Mai presus de toate, sunt oameni mișto, cu picioarele pe pământ. Credeți-mă că ar avea motive să aibă ceva „fițe”, dar ele aleg să nu aibă. Nu știu ce le deosebește. Cred că fiecare e genială în felul ei, dar pot să vă spun câte un lucru învățat, printre altele, de la fiecare. De la Adela am învățat că atunci când vrei să mănânci… mănânci, nene, orice ar fi! De la Lili am aflat că pantofii nu sunt doar pantofi. Uneori, pantofii sunt viață”, a spus Shurubel.

Totodată, Shurubel a declarat că este uimit de cât de bine se descurcă Lili Sandu în rolul de prezentatoare a unui show live, având în vedere greutățile cu care s-a confruntat în ultima perioadă. Artista a avut o perioadă complicată din cauza faptului că mama ei avea probleme de sănătate, însă a reușit cu succes să își ducă responsabilitățile până la capăt.

„Mai mult m-am minunat de puterea ei de a face față în astfel de momente și cred că mai mult am lăudat-o decât să o încurajez. Probabil vorbele pe care le-a auzit cel mai des de la mine în zilele acelea sunau cam așa: ‘Wow, cât de bine ai dus și ziua de azi, cât ești de puternică!'”.

Citește și:
Ce a recunoscut Cabral despre diferența de vârstă dintre el și soția lui, Andreea: „Suntem doi oameni care fac greșeli, dar…

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people