Schimbare majoră pentru Suri, fiica actorilor Tom Cruise și Katie Holmes. Cum a fost surprinsă tânăra

Fiica lui Tom Cruise, Suri, s-a mutat în căminul facultății Carnegie Mellon.

Schimbare majoră pentru Suri, fiica actorilor Tom Cruise și Katie Holmes. Cum a fost surprinsă tânăra

Suri, fiica actorilor Tom Cruise și Katie Holmes, se pregătește pentru un nou capitol al vieții sale. Tânăra, în vârstă de 18 ani, va începe în curând cursurile la Carnegie Mellon, așa că a fost surprinsă weekendul trecut în timp ce se muta în căminul universității din Pittsburgh, Pennsylvania.

Suri a avut un ajutor de nădejde: pe mama ei, Katie Holmes, care a ajutat-o să își ducă bagajele în noua sa locuință. Tom Cruise, în schimb, nu a fost alături de Suri, fiind ocupat cu filmările pentru „Mission: Impossible 8”.

În imagini, adolescenta purta o ținută casual, formată dintr-o pereche de jeanși, o bluză albă și teniși în aceeași nuanță. Katie a ales un outfit similar, purtând o cămașă bej cu mâneci scurte și jeanși albaștri.

Aceste imagini apar după ce presa de peste ocean a dezvăluit că Suri începe în această lună studiile la Carnegie Mellon University, o facultate privată din Pittsburgh, Pennsylvania. Conform site-ului universității, cursurile vor începe pe 26 august. Fiica starurilor de la Hollywood va avea condiții de cazare foarte diferite de cele cu care este obișnuită în New York City. Suri va împărți camera de cămin cu o altă studentă.

„Suri își dorește să trăiască experiența completă a colegiului, așa că încearcă viața în cămin și va avea o colegă de cameră,” a spus o sursă. „Este entuziasmată pentru acest nou capitol din viața ei.”

Holmes a declarat într-un interviu pentru revista Town & Country că fiica ei își dorește să intre în lumea showbiz-ului după absolvirea universității. Revista a menționat că Suri „ar fi interesată să urmeze o carieră în modă sau actorie.”

După ce și-a ajutat fiica să se mute, Katie a fost văzută înapoi în New York City. Actrița a adoptat un look relaxat, purtând o ținută foarte asemănătoare cu cea de la sfârșitul săptămânii.

Holmes, care a fost căsătorită anterior cu actorul Tom Cruise, s-a concentrat pe cariera sa și pe creșterea lui Suri de la divorțul lor din 2012. Rapoartele sugerează că Suri a avut un contact minim cu tatăl ei în ultimii ani. Între timp, Tom Cruise ar fi trecut mai departe din punct de vedere sentimental, sursele dezvăluind că acum se întâlnește oficial cu vedeta de origine rusă Elsina Khayrova. Cuplul a fost văzut împreună la diverse evenimente, inclusiv la o gală de caritate din Londra.

Cruise, în vârstă de 62 de ani, a început să se distanțeze de fiica sa după divorțul cuplului, iar relația lor nu și-a revenit nici până în ziua de azi. O sursă a declarat pentru Page Six, în martie, că starul nu și-a mai văzut fiica de foarte mult timp și nu mai face parte din viața ei.

În timpul unei depoziții pentru procesul de defăimare intentat în 2012 împotriva Bauer Media, care a fost ulterior soluționat, actorul din „Top Gun” a recunoscut că relația sa cu Biserica Scientologică a jucat un rol important în motivul pentru care s-a distanțat de viața copilului său. Când Tom Cruise a fost întrebat dacă Holmes a pus capăt relației lor „în parte pentru a o proteja pe Suri de scientologie”, el a răspuns: „Aceasta a fost una dintre afirmații, da.”

Citește și:
Fotografie rară cu toți cei 6 copii ai Madonnei. Artista a sărbătorit cea de-a 66-a aniversare în Italia

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people