Schimbare majoră la Survivor România All Stars! Ce se întâmplă de acum înainte cu concurenții din cele două tabere

Cea mai recentă ediție a emisiunii Survivor a adus o schimbare neașteptată.

Schimbare majoră la Survivor România All Stars! Ce se întâmplă de acum înainte cu concurenții din cele două tabere

Au crezut că știau ce îi așteaptă, dar au înțeles din prima zi că surprizele se află la tot pasul. Erau siguri că pot face față oricărei provocări, dar nu s-au gândit la intensitatea acestora. Sezonul suprem, Survivor All Stars, a ajuns la finalul celei de-a cincea săptămâni de show și i-a pus pe competitori în fața unei premiere absolute, care i-a lăsat fără cuvinte și pe cei de acasă cu emoțiile la cele mai înalte cote.

Seara a început cu un joc de recompensă, în care motivațiile erau înalte. Triburile au dat totul, iar scorul a fost într-o continuă schimbare. La final, tribul roșu a punctat cea de-a doua victorie a săptămânii și s-au bucurat de toate ingredientele necesare pregătirii unor paste pe cinste.

„Voi începe acest Consiliu cu un anunț de maximă importanță. Este ultima dată în care veți vedea această formulă în privința celor două triburi. Concurenții încă nu știu ce-i așteaptă”, le-a spus Daniel Pavel celor de acasă, înainte ca triburile să i se alăture.

În Consiliu, Faimoșii au votat, iar grupul l-a trimis pe Jorge la duel, în timp ce colanistul, TJ Miles, l-a propus pe Jador. Însă, surpriza abia aici începea.

„Acesta nu este un Consiliu obișnuit. Este pentru ultima oară când vă vor vedea în această formulă. Să vă spun pas cu pas ce schimbări se vor produce – Jador și Jorge… veți avea de luat decizii foarte grele amândoi. Triburile vor fi aceleași ca nume, nu vor mai fi aceleași ca membri. Voi doi veți reconfigura această competiție, în acest moment”, i-a anunțat Daniel Pavel.

În urma alegerilor, Jorge a devenit membru al tribului Războinicilor, iar Maria Lungu, Andrei Ciobanu și Alexandra Ciomag s-au mutat în echipa roșie, a Faimoșilor. Ceilalți concurenți au rămas în triburile care i-au consacrat. „Sunt șocat să-mi văd colegii pe partea cealaltă. Abia aștept să concurez împotriva lor, deși îmi sunt prieteni”, a spus Ciobanu. Lupta poate începe!

Ce concurent de la echipa Faimoșilor a fost descalificat

Conform surselor mondene, echipa Faimoșilor a mai pierdut un membru, care a fost descalificat deoarece nu a respectat regulile stabilite de Pro TV.

Potrivit informațiilor obținute de FANATIK în seara zilei de vineri, 9 februarie, Jador a ieșit de la Survivor All Stars. Se pare că participantul a fost descalificat din competiție din cauză că a fugit din show și ar fi încălcat regulamentul atunci când a observat că Oana Ciocan, noua lui iubită și fostă concurentă la Survivor, nu este adusă în competiție așa cum i s-a promis.

Conform contului de Instagram Viperele Vesele, controversa legată de descalificarea lui Jador este mult mai mare.

„Producția i-a promis, în urmă cu o săptămână, că o să o aducă în emisiune pe iubita lui, Oana Ciocan. (…) Dorind sa îl păstreze, pentru audiență, și neputând să îi satisfacă cererile, la acel moment, l-au dus cu zăhărelul. Echipa Faimoșilor și-a exprimat frustrările în fața echipei de producție, amenințând că nu mai participă la filmări, dacă Jador rămâne în emisiune. În Consiliu, din prima secundă a filmărilor, Jador a fost luat la rost de către domnul Dan, acesta încercând să îi păteze, cumva, imaginea. Replicile lui Jador s-au referit, printre altele, la modul de exploatare a imaginii lui pentru rating. Acesta a amintit în Consiliu că a fost ținut captiv 3 luni într-o cameră de hotel, în sezonul lui, timp în care la tv, telespectatorii erau mințiți că ar fi fost la spital. În acea cameră, doar medicul Teo venea să îi administreze o injecție pe zi”, anunță Viperele Vesele.

Câți bani ar primi săptămânal Faimoșii de la Survivor All Stars

Conform Cancan.ro, sumele pe care le primesc săptămânal Faimoșii de la Survivor All Stars nu sunt deloc neglijabile, acestea pornind de la 3000 de euro și ajungând pentru majoritatea concurenților la 5000 de euro.

Există însă și două nume pe lista Faimoșilor care ar fi reușit să se evidențieze la capitolul sume primite săptămânal. Potrivit Cancan.ro, cel mai bine plătit concurent ar fi Jador, care ar câștiga 10.000 de euro pe săptămână, devansându-i pe colegii lui la fel de cunoscuți, cum ar fi Cătălin Moroșanu, TJ Miles sau Elena Ionescu. Îl urmează Andreea Tonciu, care ar fi fost remunerată cu 6.000 de euro pe săptămână, ea fiind deja eliminată.

Citește și:
Giulia Anghelescu, imagine emoționantă alături de familie

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people