Schimb de replici inedit între Theo Rose, Anghel Damian și mama artistei

Theo Rose și partenerul ei, Anghel Damian, au devenit recent părinți pentru prima dată.

Schimb de replici inedit între Theo Rose, Anghel Damian și mama artistei

Theo Rose și partenerul ei, Anghel Damian, au devenit părinți pentru prima dată pe 14 iunie 2023. Cei doi au împreună un băiețel pe nume Sasha Ioan. Artista și regizorul formează un cuplu de un an. 

Theo Rose și Anghel Damian sunt rezervați când vine vorba despre povestea lor de dragoste. Cei doi își trăiesc relația departe de ochii curioșilor, însă micile interacțiuni și momente tandre pe care le publică pe rețelele de socializare îi încântă pe fani. Recent, artista a împărtășit cu fanii ei un dialog pe care l-a avut cu partenerul ei și cu mama ei. Cu ocazia asta, a ieșit la iveală un detaliu interesant. 

Theo Rose: „Care e culoarea mea preferată?”
Anghel Damian: „Roșu.”
Theo Rose: „Poftim?” (n.r- face o pauză). „Mamă, care e culoarea mea preferată?”
Mama lui Theo Rose: „A ta? Nu știu, verde ca ochii.”
Theo Rose: „De ce lumea nu știe care e culoarea mea preferată?”
Mama lui Theo Rose: „Hai că dacă zici roz e banal.”
Theo Rose: „Nu!”
Mama lui Theo Rose: „Primul răspuns e roz. Galben.”
Theo Rose: „Nu! Albastru metalic.”
Anghel Damian: „Dar ce ai albastru metalic?”
Theo Rose: „Cum adică ce am albastru metalic? M-am îmbrăcat în albastru metalic.”
Anghel Damian: „Dar te-ai îmbrăcat și în roșu.”
Theo Rose: „Păi da, dar acum nu toate culorile sunt preferatele mele doar pentru că le port.”

Până acum, Theo Rose și Anghel Damian au fost discreți cu fiul lor și nu au publicat imagini în care i se vede chipul, semn că doresc să fie discreți și să îi protejeze intimitatea. În fotografiile făcute publice până acum de către artistă, fața băiețelului ei este acoperită. La scurt timp după ce a devenit mamă, cântăreața a povestit pe contul ei de Instagram despre experiența nașterii. 

„Mulțumesc tuturor pentru gânduri și mesaje! Să vă bucure Dumnezeu la fel cum ne-a bucurat și pe noi să vedem câți oameni ne sunt alături! Pe scurt, deși va urma și mai pe larg când ne liniștim și adaptăm mai bine, a fost o naștere ok, deloc mai cu moț decât alte nașteri. A fost o naștere prin cezariană în cele din urmă (…) Până și refacerea se întâmplă frumos, cu foarte puțină durere momentan. Sasha a reușit din prima să mănânce de la sân, a știut ce are de făcut. E frumușel tare, zdravăn, 3 800g și 54 cm. Dumnezeu știe cum a stat bietul copil în garsoniera confort 2 pe care i-am putut-o eu oferi, dar îi mulțumim că ne-a ascultat rugăciunile și e sănătos. În sfârșit am înțeles și noi cum se simte bucuria asta de părinți. Vă mulțumesc pentru tot ce ați împărtășit cu mine în timpul sarcinii. M-ați ajutat să înțeleg că ce trăiesc și gândesc e cât se poate de normal. Despre Anghel vreau să spun doar că e o mare binecuvântare în viața mea iar Sasha e foarte norocos că s-a născut din așa un om minunat. Dumnezeu să-l țină sănătos! Și pe noi toți.”

Citește și:
Anunțul special făcut de Lili Sandu. Ce a dezvăluit despre partenerul ei de viață, Silviu Țolu

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people