Sarah Jessica Parker, dezvăluiri neașteptate despre revenirea lui Kim Cattrall în continuarea serialului Sex And the City: „Am fost foarte atenți”

Sarah Jessica Parker a vorbit pentru prima dată despre întoarcerea lui Kim Cattrall în noul sezon "Sex And the City: And Just Like That...".

Sarah Jessica Parker, dezvăluiri neașteptate despre revenirea lui Kim Cattrall în continuarea serialului Sex And the City: „Am fost foarte atenți”

Disputa dintre Sarah Jessica Parker și Kim Cattrall, colegele de filmare din „Sex And The City”, a devenit aproape la fel de faimoasă ca iconicul tutu de pe genericul de început, pasiunea pentru cocktail-urile Cosmopolitan și brunch-urile interminabile din weekend. Cu toate acestea, odată cu revenirea lui Cattrall în cea de-a doua serie a continuării serialului „And Just Like That”, se pare că Parker caută în sfârșit să facă pace.

Sarah Jessica Parker, dezvăluiri despre întoarcerea lui Kim Cattrall în serial

Parker, în vârstă de 58 de ani, a rupt în cele din urmă tăcerea cu privire la întoarcerea colegei sale, catalogând revenirea lui Cattrall, în vârstă de 66 de ani, „foarte amuzantă, interesantă și cu siguranță nostalgică”, adăugând că a fost o mare bucurie.

Am fost foarte atenți la modul în care, știți, am abordat personajele care nu au mai fost pe aici, la modul în care am invitat actorii înapoi și a fost, știți, foarte amuzant și emoționant și, cu siguranță, nostalgic, dar cred că mai mult decât atât, a fost o mare bucurie„, a declarat Sarah Jessica Parker, potrivit DailyMail.

Cele două actrițe sunt văzute vorbind una cu cealaltă la telefon în viitorul sezon al serialului, care are premiera pe 22 iunie. Sursele indică faptul că nu a fost nevoie ca ele să împartă spațiul din studio sau chiar să vorbească pentru a filma scena. Co-starul Evan Handler, care îl interpretează pe Harry Goldenblatt, a declarat că actrița Kim Cattrall și-a filmat rolul „într-un garaj” în luna martie și nu a interacționat cu niciunul dintre ei.

Cu toate acestea, faptul că vedeta a acceptat să apară în serial pare să indice o oarecare îmbunătățire a relațiilor și a fost deja întâmpinată cu entuziasm de numeroșii fani ai serialului. Telespectatorii s-au plâns anterior că absența PR-ului Samantha Jones a schimbat tonul emisiunii.

Kristen Davis, despre conflictul cu Cattrall

Cu toate acestea, Kristen Davis, care joacă rolul colegei de platou Charlotte Goldenblatt, susíne că cei patru membri cheie ai distribuției au fost întotdeauna divizați și că apariția lui Cattrall nu înseamnă că există o „încheiere” sau o „rezolvare” a conflictului.

Cred că uneori chiar ai prieteni în viață care sunt foarte diferiți de tine. Și cred că asta este minunat. Nu-i așa?… Și cred că asta a fost grozav la noi patru, pentru că, evident, Charlotte a avut o perspectivă foarte diferită de Samantha, Carrie și Miranda, uneori… Toate am reprezentat puncte de vedere diferite în momente diferite, și uneori ne-am certat, știi, și alteori nu, așa cum fac prietenii. Nu știu dacă există neapărat o încheiere sau o rezolvare, acestea sunt lucruri importante pe care nu știu dacă le-am urmărit. Ne-am gândit că ar fi distractiv pentru fani să aibă un pic de Samantha, pentru că știm că le este dor de ea și că este un personaj grozav. Nu știu dacă încercăm măcar să încheiem (n.r. conflictul) în acest moment sau să găsim o rezolvare. Cred că ne-am gândit doar că, știți, iată personajul nostru care a dispărut. Și știm că oamenii îi simt lipsa, iar Carrie îi simte lipsa…„, a spus Davis, citată de DailyMail.

Parker și Cattrall nu au fost niciodată prietene, iar informațiile sugerează că între cele patru actrița care interpretează personajele feminine principale a apărut rapid un raport de trei la unu, ceea ce a făcut-o pe Cattrall să se simtă izolată.

Citește și:
Prințul William și copiii, în noi ipostaze adorabile

FOTO: Arhivă ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people