Saoirse Ronan și Jack Lowden s-au căsătorit în secret

Saoirse Ronan si Jack Lowden s-au căsătorit în Anglia la începutul acestei luni.

Saoirse Ronan și Jack Lowden s-au căsătorit în secret

Saoirse Ronan și Jack Lowden s-au căsătorit în secret după șase ani de relație. Potrivit DailyMail.com, cei doi actori au spus „DA” la începutul acestei luni, la Oficiul de Stare Civilă din Edinburgh. Se pare că actrița în vârstă de 30 de ani și actorul în vârstă de 34 de ani au avut parte de o ceremonie restrânsă, la care au participat doar câțiva dintre cei mai apropiați prieteni și membri ai familiei.

Saoirse Ronan, care a obținut patru nominalizări la Oscar de-a lungul carierei sale, și Jack Lowden s-au cunoscut în 2018, când au jucat împreună în filmul Mary Queen of Scots. Cei doi au devenit un cuplu în decembrie 2018, însă au preferat să își țină relația departe de lumina reflectoarelor.

În 2019, un jurnalist de la The Telegraph a întrebat-o pe actrița din Little Women: „Am voie să întreb dacă te întâlnești cu persoana cu care toată lumea crede că te întâlnești?”. Saoirse Ronan a spus „Nu”, punând astfel capăt discuției.

Potrivit DailyMail.com, în același an, Jack Lowden a refuzat să vorbească despre relația lor într-un interviu pentru ES Magazine.

„Oh, nu voi vorbi despre asta. Nu-mi place să vorbesc despre acea parte a vieții”, a spus actorul.

Cu toate acestea, la începutul verii, cei doi au fost văzuți la festivalul Glastonbury din Anglia. În plus, actorul din Slow Horses a împărtășit o fotografie rară pe Instagram cu partenera sa.

Deși astăzi este un actor cunoscut, Jack Lowden a dezvăluit într-un interviu pentru Evening Standard că în copilărie își dorea să urmeze o altă carieră.

„Voiam să fiu fotbalist. Mi s-a frânt inima când am conștientizat că nu voi fi unul”, a mărturisit Lowden, care în adolescență a urmat cursurile unei școli de actorie din Edinburgh.

În 2016, acesta a obținut primul său rol important în War and Peace, iar în 2018 a apărut în pelicula Mary Queen of Scots. Cel mai recent proiect al său este drama Slow Horses de pe Apple TV+, în care joacă alături de Gary Oldman.

Citește și:
Decizia neașteptată luată de Ben Affleck pe fondul zvonurilor de divorț de Jennifer Lopez

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people