Sânziana Negru și Ștefan Floroaica, imagini superbe din vacanță. Destinația inedită pe care au ales-o

Sânziana Negru și Ştefan Floroaica se bucură de experiențe inedite în vacanță.

Sânziana Negru și Ștefan Floroaica, imagini superbe din vacanță. Destinația inedită pe care au ales-o

Sânziana Negru și Ştefan Floroaica formează un cuplu din luna ianuarie a anului 2023. Creatoarea de conținut și actorul din serialul „Lia” de la Antena 1 sunt discreți cu povestea lor de dragoste, iar aparițiile lor împreună sunt rare. 

De câteva zile, Sânziana Negru și Ștefan Floroaica sunt plecați într-o vacanță și explorează o destinație deosebită. Cei doi au ajuns chiar în locul în care s-au filmat cadre celebre din „Pirații din Caraibe”, iar creatoarea de conținut nu a ratat ocazia de a le arăta și fanilor câteva fotografii de acolo. 

„Am ajuns în jungla în care s-au filmat câteva scene din Pirații din Caraibe. Exact în locul ăsta s-a filmat una din scene cu Jack Sparrow”, le-a povestit Sânziana Negru fanilor ei. 

Foto: Instagram
Foto: Instagram

Sânziana Negru se numără printre cele mai cunoscute creatoare de conținut din România. Înainte să activeze în mediul online, ea a lucrat ca reporteră la Kiss TV, iar mai târziu a fost prezentatoare la Music Channel. În trecut, a cochetat pentru puțină vreme cu muzica, având numele de scenă Siella.

Invitată în podcastul „Vin de-o poveste”, Sânziana Negru a povestit cum a primit partenerul ei, Ștefan Floroaica, vestea că ea va pleca în competiția America Express împreună cu prietena ei, Laura Giurcanu

„A fost destul de simplu, noi eram într-un stadiu destul de incipient al relației noastre când i-am zis că mi s-a propus să merg la emisiune, mă duc la discuții, mai vedem ce se mai întâmplă. După câteva săptămâni, am mai fost la o discuție, am fost cu Laura, Și după încă vreo două săptămâni am zis că eu mă duc. Și el a zis: „du-te, e cea mai bună decizie.” Adică a fost așa, pe același gând. Nu am simțit nicio secundă din partea lui să nu mă duc, că sunt atâtea săptămâni în care nu ești acasă.”

Inițial, Sânziana Negru și Ştefan Floroaica au păstrat discreția în ceea ce privește relația lor, însă, cu mai multe ocazii, cei doi au fost surprinși de paparazzi în ipostaze tandre. În continuare, creatoarea de conținut a spus că au ales să dezvăluie public faptul că formează un cuplu după ce s-a întors de la America Express.

„Noi am ales să arătăm mai mult partea asta a noastră după ce m-am întors eu acasă. Au fost și articolele despre care vorbim, e adevărat. Eu am ales întotdeauna să fiu destul de rezervată cu partea asta, n-am fost omul care să posteze foarte multe despre ce fel de relație are, cum e relația respectivă. Am dozat și am arătat publicului în măsura în care am crezut că e sănătos și benefic pentru mine. (…) A venit natural, odată ce au apărut din ce în ce mai multe articole și noi ne-am expus din ce în ce mai mult. Nu a fost un moment în care am zis gata, din momentul ăsta ne arătăm lumii. Nici nu consider că e un subiect atât de important.

Eu am o viață expusă, eu aleg în fiecare zi să dau anumite lucruri din viața mea publicului de pe Internet. Și atunci, n-am cum să ascund complet treaba asta. Da, îmi trăiesc viața lângă omul ăsta, îmi e drag de el și am multe momente în care vreau să fie și el lângă mine în viața asta expusă. Mai ales că el nu e un om care lucrează în spatele unui birou și nu-l cunoaște nimeni. E expus și el, face parte din domeniul ăsta.”

Citește și:
Cătălin Bordea, declarații despre schimbările din viața lui după ce fosta lui soție și Spike au apărut împreună pe rețelele de socializare

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people