Sânziana Negru și Laura Giurcanu au câștigat America Express – Drumul Soarelui: „Visam la trofeu”

Sânziana Negru și Laura Giurcanu sunt fericitele câștigătoare ale sezonului 6 America Express - Drumul Soarelui.

Sânziana Negru și Laura Giurcanu au câștigat America Express - Drumul Soarelui: "Visam la trofeu"

Laura Giurcanu și Sânziana Negru au devenit câștigătoarele sezonului 6 al emisiunii „America Express”. Cele două concurente au obținut victoria în finala competiției, depășind perechea formată din Alexia și Aris Eram.

Sânziana Negru și Laura Giurcanu au câștigat sezonul 6 America Express

Laura Giurcanu și Sânziana Negru au reușit să se impună în cadrul emisiunii „America Express – Drumul Soarelui”. În etapa finală s-au calificat doar cele două echipe, întrucât Giulia Anghelescu și Vlad Huidu au fost eliminați în episodul din data de 26 decembrie. Alexia Eram și Aris Melkior, copiii Andreei Esca, au aspirat să obțină primul lor loc și au luptat intens în finala mare, dar norocul a favorizat echipa formată din fete, care au ajuns primele la Irina Fodor.

„Am dat tot ce am putut pentru show-ul acesta”, a spus Sânziana Negru. „Mă bucur că am trăit asta cu tine. Experiența asta e a noastră și rămâne”, a completat Laura Giurcanu.

Laura Giurcanu și Sânziana Negru s-au unit pentru a participa la „America Express – Drumul Soarelui” și au înfruntat împreună cele mai dificile provocări. Cele două concurente au experimentat o gamă largă de emoții, trecând de la momente tensionate la momente de bucurie intensă, trăind fiecare clipă a competiției de la Antena 1 cu pasiune.

„S-a încheiat cea mai intensă, grea și frumoasă experiență de viață pe care am trăit-o vreodată. Iar noi am câștigat. Dar trofeul îl merită în egală măsură și echipele cu care am jucat etapa finală. A fost o reală plăcere să vă descoperim și să învățăm de la voi ce înseamnă să ai 20 de ani și să fii extrem de răbdător, cum­pătat și extrem de competitiv sau ce înseamnă să ai o relație de 17 ani și să formezi REAL o echipă în orice. Vă mulțumim, Aris și Alexia, Giulia și Vlad, sunteți un exemplu pentru noi.

De obicei, te înscrii la un concurs ca să-l câștigi, noi am plecat la America Express neștiind ce ne așteaptă, visam la trofeu, ca orice altă echipă de jucători, dar ne entuziasma mai mult noul, aventura și faptul că trăim împreună aceste lucruri. Timp de 55 de zile și nopți, Laura mi-a fost mamă și tată, soră, iubită și prietenă. N-a fost nimeni în afara de ea, când mi-a fost rău, când mi-a fost foame, când plângeam, când îmi număram vânătăile, sau când eram nedormită și cu puterile la pământ. Ne-am ridicat, ne-am sprijinit și ne-am răbdat. Noi două.

Da, ca oricare dintre noi, am avut și momente de slăbiciune, în care poate n-am fost cele mai bune, multe momente de frustrare și neputință, pe care le-am gestionat așa cum am știut în situațiile date, dar nu am renunțat niciodată. Și NE-AM BUCURAT că trăim, în fiecare moment. Puțini înțeleg ce presupune cu adevărat experiența AE, dar mulți o comentează, că e cel mai ușor.

Dincolo de competiție, e bine să nu uităm că America Express este un show tv, un show de entertainment, cu personaje croite, unde e firesc să ții cu o echipă sau alta, să empatizezi mai mult cu unii sau alții, dar să înțelegi, în final, că e un SHOW TV. Pentru că experiența pe care am trăit-o în viața reală este foarte diferită de ce s-a văzut la televizor. Tocmai de aceea, lecția continuă și acasă, nu doar acolo.

Îmi vine să scriu multe, dar știu că în final, nu contează și cineva, mai presus de noi, a vrut ca acest trofeu să fie câștigat de Laura și Sânziana. Iar noi am învățat multe despre oameni în toată această călătorie. Mulțumim și Sărbători frumoase!”, este mesajul transmis de Sânziana Negru pe Instagram.

De asemenea, colega ei de echipă a ținut să îi mulțumească pentru aventura trăită împreună, printr-un mesaj emoționant pe rețelele de socializare.

„S-a terminat ‘America Express’ și pentru noi. Câștigătoare. A fost o experiență atât de frumoasă și intensă pe care am trăit-o cu prietena mea, pentru care pot fi doar recunoscătoare, cu siguranță ne-a schimbat și ne-a făcut oameni mai compleți. Ne-a arătat că viața e mai mult decât știam și ne-a reconfirmat ce oameni norocoși suntem, noi toți. Norocoși și privilegiați. Am avut atât de multe momente frumoase, pe care mi-ar fi plăcut să le revăd și la TV ca să mă pot bucura din nou de ele. Rămânem cu clipele de neuitat pentru noi și bucuria că ele s-au întâmplat. Iar pentru Sânziana, nu aș fi putut să trăiesc nebunia asta cu nimeni altcineva și ne leagă asta pentru totdeauna. Poate nu am apărut de fiecare dată când îți spuneam ce femeie incredibilă, puternică și tare ești, deși o făceam des. Ne-am susținut, ne-am încurajat și ne-am ridicat. Mă bucur că existi și nu meritai altceva decât locul 1, mă bucur că împreună l-am obținut. Iar amândouă am câștigat o soră pe viață, asta e premiul adevărat. @sanziananegru”, este mesajul Laurei Giurcanu.

Citește și:
De ce s-ar fi despărțit, de fapt, Shakira și Gerard Pique. Detalii neașteptate au fost dezvăluite

foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people