Sânziana Negru și iubitul ei, Ștefan Floroaica, victimele unui furt: „Ne-am dat seama că niciunul nu mai are…”

Sânziana Negru și iubitul ei, Ștefan Floroaica, au fost victimele unui furt chiar la casa creatoarei de conținut.

Sânziana Negru și iubitul ei, Ștefan Floroaica, victimele unui furt: "Ne-am dat seama că niciunul nu mai are..."

Sânziana Negru a relatat recent despre o experiență neplăcută prin care a trecut. Creatoarea de conținut și partenerul ei, Ștefan Floaroaica, au fost victimele unui furt comis de hoți în seara precedentă. Ei au fost lipsiți de obiecte valoroase pe care le foloseau des.

Sânziana Negru și-a construit o locuință de vis în apropierea unei păduri, unde locuiește alături de partenerul ei. Câștigătoarea de la America Express a dezvăluit că ea și Ștefan Floroaica obișnuiesc să facă plimbări seara prin pădure, dar ieri au constatat că nu mai au bicicletele.

Sânziana Negru și Ștefan Floroaica au căzut victimele hoților

Sânziana Negru a povestit pe Instagram că ea și partenerul ei au rămas fără biciclete. De obicei, ei se plimbau prin pădure, dar în seara precedentă nu le-au mai găsit. Cu o notă de umor amestecată cu seriozitate, influencerița a menționat că nu se așteaptă să le recupereze vreodată.

„Bună dimineața tuturor, mai puțin celor care ne-au furat bicicletele, și mie, și lui Ștefan. Aseară am vrut să mergem la o plimbare cu bicicletele și ne-am dat seama că niciunul nu mai are bicicletă. Cineva s-a ocupat să ni le ‘îngrijească’ și după să ni le aducă înapoi, nu-i așa? Stați liniștiți, ne cumpărăm noi altele, nu ni le aduceți înapoi”, a spus Sânziana Negru, pe Instagram.

sursa: Instagram

Creatoarea de conținut a vorbit sincer despre procesul ei de maturizare

Prezentă în podcastul Fain & Simplu, Sânziana Negru a discutat despre diverse aspecte ale vieții sale, incluzând moartea tatălui ei, divorțul părinților și peripețiile din cadrul emisiunii „America Express”. Alături de Laura Giurcanu, Sânziana Negru a câștigat ultimul sezon al emisiunii de la Antena 1.

„Maturizarea mea și conștientizarea că timpul trece a venit când a murit tatăl meu. (…) Tata era foarte mândru de mine. Mă sensibilizez pentru că mi-e foarte dor de el”, a mărturisit creatoarea de conținut, care ulterior a povestit cu lacrimi în ochi despre moartea tatălui ei și despre ceea ce a simțit după acest eveniment extrem de trist din viața ei. „Nu-mi doream decât să dorm. Cariera mea din online era în sus, toate lucrurile mergeau foarte bine, dar pe mine nu mă mai bucurau. A fost primul contact dur cu moartea.”

De aproximativ un an, creatoarea de conținut online și actorul Ștefan Floroaica, cunoscut din serialul „Lia, soția soțului meu”, sunt într-o relație. Cu toate acestea, Sânziana Negru a povestit că a avut curajul să iasă dintr-o relație anterioară de 6 ani, nefiind pregătită pentru o familie. Aceasta a precizat că nu simțea că își dorește un copil în acel moment, motiv pentru care a ales să se concentreze pe viața profesională.

„Mi-era frică. Simțeam că nu am o carieră, că nu am nimic al meu. Că trebuie să-mi demonstrez mie lucruri până să fac un copil, o familie. Nu simțeam deloc nevoia de a fi mamă, nu aveam instinctul ăsta matern. Nu am regrete vis-a-vis de cum s-au desfășurat lucrurile în viața mea până acum.”

Citește și:
Shannen Doherty, dezvăluiri dureroase despre lupta cu cancerul și infidelitatea soțului său: „M-am simțit atât de trădată'

foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people