Sânziana Negru, declarație neașteptată despre Laura Giurcanu și Aris Eram: „Să vedem…”

Sânziana Negru a surprins cu răspunsul ei despre Laura Giurcanu și Aris Eram.

Sânziana Negru, declarație neașteptată despre Laura Giurcanu și Aris Eram: "Să vedem..."

Alexia Eram și fratele ei, Aris, comedianții George Tănase și Ionuț Rusu, Romică Țociu și fiul lui, Cătălin, Iulia Albu și iubitul ei, Mike, Giulia Anghelescu și soțul ei, Vlad Huidu, Cleopatra Stratan și Edward Sanda, Iuliana Pepene, prezentatoarea Observatorului de dimineață, și jurnalista de război Sonia Simionov, de asemenea parte din echipa Observator, creatoarele de conținut Sânziana Negru și Laura Giurcanu, actrița Ada Galeș și mama ei, scriitoarea Antoneta Galeș, sunt concurenții care au spus un DA hotărăt provocării celui de-al șaselea sezon America Express, cel mai dur reality show din România, difuzat de Antena 1.

De ceva timp, circulă zvonuri conform cărora Laura Giurcanu și Aris Eram ar forma un cuplu, după ce au fost surprinși de paparazzi în timp ce se sărutau. Până acum, ei nu au confirmat aceste speculații.

Laura Giurcanu și Aris Eram au participat în cadrul competiției America Express de la Antena 1. Creatoarea de conținut a făcut echipă cu buna ei prietenă, Sânziana Negru, în timp ce fiul Andreei Esca a format o echipă alături de sora lui, Alexia Eram.

În prezent, Laura Giurcanu și Aris Eram filmează alături de Sânziana Negru și Alexia Eram „Podcastito Express”, o emisiune online în care sunt discutate alături de diverși invitați, în special cei care au fost implicați în proiectul America Express sezonul șase, cele mai surprinzătoare situații din cadrul emisiunii.

Sânziana Negru a publicat pe TikTok un video cu un moment care s-a întâmplat în America Express, în care cântă și dansează alături de Laura Giurcanu și Sonia Simionov, arătând faptul că ea și colega ei s-au înțeles și cu alte persoane din competiție. În secțiunea de comentarii, o persoană a întrebat-o pe creatoarea de conținut despre legătura dintre Laura Giurcanu și Aris Eram, iar răspunsul ei a fost surprinzător:

„Să vedem, să vedem…. ce-o să iasăăăăă”, a răspuns Sânziana Negru. 

@sanziananegru

♬ original sound – Sanziana Negru

Laura Giurcanu, în vârstă de aproape 27 de ani, și Aris Eram, în vârstă de 20 de ani, au fost surprinși împreună de paparazzi în timp ce luau cina împreună la un restaurant cu specific indian, iar ulterior s-au sărutat în mașina creatoarei de conținut. Vezi imaginile AICI!

În septembrie, Laura Giurcanu și Aris Melkior Eram au fost împreună în vacanță în Ibiza, cu un grup de prieteni. Pe rețelele de socializare, fiul Andreei Esca a postat mai multe imagini din vacanță, unde apare și creatoarea de conținut. 

Votează-ți aici favoriții la ELLE Style Awards 2023 și câștigă super premii!

Aris Eram a păstrat discreția și nu a făcut până acum nicio declarație cu privire la imaginile apărute în presa mondenă, însă Laura Giurcanu a avut o reacție, precizând că nu dorește să comenteze nimic.

„Nu am nimic de zis (râde)! Nu se întâmplă nimic și nu am nimic de zis”, a spus Laura Giurcanu, în exclusivitate pentru Spynews.ro.

La ce timp timp după, creatoarea de conținut a făcut o declarație neașteptată.

„Nu știu ce am făcut! Rămâne un mister, dacă interesează pe cineva! Dar nu cred că interesează pe prea multă lume, sincer!”, a spus Laura Giurcanu pentru EGO.ro.

Citește și:
Cătălin Bordea, primele declarații despre momentul în care a aflat că a fost înșelat: „Simți fizic cum te golești. Simți cum te împietrești…'

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people