Sânziana Negru, decizie neașteptată privind activitatea din online: „Mi-ar plăcea să uit de partea asta expusă”

Sânziana Negru a dezvăluit detalii despre deciziile de viitor la care se gândește în ceea ce privește activitatea din online.

Sânziana Negru, decizie neașteptată privind activitatea din online: "Mi-ar plăcea să uit de partea asta expusă"

Sânziana Negru a dezvăluit că ia în considerare posibilitatea de a reduce activitatea sa pe platformele online. Ea a explicat că și-a îndreptat atenția către alte preocupări și că de câteva luni se concentrează asupra afacerii pe care a lansat-o împreună cu câțiva prieteni.

În ultima perioadă, Sânziana Negru a manifestat dorința de a se retrage treptat din viața publică. Ea a redus aparițiile în mediul online și preferă să posteze pe Instagram despre un stil de viață simplu, care i se potrivește. De asemenea, influencerița a renunțat la participarea la evenimente și își analizează posibilitatea de a se retrage complet la un moment dat.

Sânziana Negru ar renunța la activitatea din online

Împreună cu câțiva prieteni, Sânziana Negru a deschis un restaurant cu câteva luni în urmă și a descoperit o pasiune nouă pentru acest domeniu. Ea se simte atrasă de lumea afacerilor lor și își dorește să se implice mai mult în acest proiect decât în activitatea online.

Votează-ți aici favoriții la ELLE New Media Awards 2024 și câștigă super premii!

„E în domeniu în care m-am implicat mai mult decât ce fac eu în fiecare zi. E un domeniu pe lângă ceea ce fac, unde am vrut să îmi dedic atenția și energia, dar îmi place să învăț tot că are legătură cu domeniul ăsta și nu știu, vedem ce se mai întâmplă în următorii ani, dacă plec complet din online sau din viața publică. Mă gândesc și la asta. Mi-ar plăcea să uit de partea asta expusă și să îmi trăiesc viața mai discret. Cred că o fac, într-o anumită măsură, discret, dar mi-ar plăcea să fie și mai discret”, a declarat Sânziana Negru, într-un interviu acordat pentru Star Matinal, citat de Spynews.

Sânziana Negru constată că nu este simplu să fii creator de conținut, având în vedere că oamenii sunt predispuși să își exprime părerea sau să critice fără să înțeleagă în profunzime o situație. După mulți ani de implicare în mediul online, ea remarcă că a ajuns să nu mai acorde atenție comentariilor negative.

„Dezavantajele sunt că oricine crede că poate să aibă o părere și, bineînțeles, că oricine poate să aibă o părere, dar ajungi să fii imun la foarte multe lucruri, dar când vine vorba de lucrurile la care ții, felul în care te construiești și oamenii te percep diferit sau sunt păreri foarte departe de cum ești sau ce vrei să arăți asta devine deranjant”, a mai spus Sânziana Negru.

De ceva timp, Sânziana Negru este într-o relație cu actorul Ștefan Floroaica, cunoscut din serialul „Lia – Soția soțului meu”, difuzat de Antena 1. Cei doi au decis să locuiască împreună în casa creatoarei de conținut, imediat după întoarcerea sa din America Express.

Recent, Sânziana Negru și-a luat fanii prin surprindere prezentându-le noua sa mașină. Creatoarea de conținut a optat pentru un model foarte vechi, dar prețios și este cât se poate de încântată de noua ei achiziție. Cu toate că a avut discuții cu partenerul ei, Sânziana a luat decizia să își cumpere mașina mult dorită.

„Și după o aproape ceartă mai târziu, iat-o pe Sânziana Negru și noua ei mașină. Adevărul e că îi stă foarte bine în ea.”, a scris Ștefan Floroaia pe Instagram.

Citește și:
Jessica Alba și Cash Warren au sărbătorit 16 ani de căsnicie. Imaginile inedite dezvăluite de actriță

foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people