Sânziana Negru a dezvăluit ce a făcut cu banii câștigați la America Express: „Se fac ultimele retușuri”

Sânziana Negru a dezvăluit ce a făcut cu marele premiu câștigat la America Express.

Sânziana Negru a dezvăluit ce a făcut cu banii câștigați la America Express: "Se fac ultimele retușuri"

Sânziana Negru, în vârstă de 36 de ani, și Laura Giurcanu, în vârstă de 27 de ani, au reușit să obțină victoria în cadrul competiției America Express 2023, câștigând astfel suma de 30.000 de euro. După ce au primit banii de la Antena 1, Sânziana s-a gândit bine și a decis să îi investească într-o afacere.

Ce a făcut Sânziana Negru cu banii câștigați la America Express

Prin urmare, vedeta și alți doi prieteni au avut ideea de a inaugura un restaurant cu specific mexican cu trei etaje: nivelul unu și doi găzduind barul și restaurantul, în timp ce nivelul trei servește drept expoziție pentru obiecte de ceramică.

„Astăzi, împreună cu oamenii mei de suflet, am deschis un restaurant. Așa că, de astăzi vă așteptăm la Condesa Bucharest. Se fac ultimele retușuri și am emoții cât casa. Condesa are un specific mexican, un tribut adus Americii Latine și îndrăznesc să spun că cel mai mult ceviche îl veți găsi la noi. Mâncarea este senzațională”, le-a spus Sânziana Negru fanilor din mediul online.

În urma dezvăluirii câștigătorilor din sezonul 6 al emisiunii „America Express – Drumul Soarelui”, Sânziana Negru a împărtășit o postare pe contul său de Instagram, exprimându-și bucuria și entuziasmul pentru faptul că a fost parte a acestui proiect:

„S-a încheiat cea mai intensă, grea, și frumoasă experiență de viață pe care am trăit-o vreodată. Iar noi am câștigat. Dar trofeul îl merită în egală măsură și echipele cu care am jucat etapa finală. A fost o reală plăcere să vă descoperim și să învățăm de la voi ce înseamnă să ai 20 de ani și să fii extrem de răbdător, cumpătat și extrem de competitiv sau ce înseamnă să ai o relație de 17 ani și să formezi real o echipă în orice. Vă mulțumim Aris și Alexia, Giulia și Vlad, sunteți un exemplu pentru noi”.

Laura Giurcanu și Sânziana Negru au devenit câștigătoarele sezonului 6 al emisiunii „America Express”. Cele două concurente au obținut victoria în finala competiției, depășind perechea formată din Alexia și Aris Eram.

„Am dat tot ce am putut pentru show-ul acesta”, a spus Sânziana Negru la Antena 1. „Mă bucur că am trăit asta cu tine. Experiența asta e a noastră și rămâne”, a completat Laura Giurcanu.

De asemenea, colega ei de echipă a ținut să îi mulțumească pentru aventura trăită împreună, printr-un mesaj emoționant pe rețelele de socializare.

„S-a terminat ‘America Express și pentru noi. Câștigătoare. A fost o experiență atât de frumoasă și intensă pe care am trăit-o cu prietena mea, pentru care pot fi doar recunoscătoare, cu siguranță ne-a schimbat și ne-a făcut oameni mai compleți. Ne-a arătat că viața e mai mult decât știam și ne-a reconfirmat ce oameni norocoși suntem, noi toți. Norocoși și privilegiați. Am avut atât de multe momente frumoase, pe care mi-ar fi plăcut să le revăd și la TV ca să mă pot bucura din nou de ele. Rămânem cu clipele de neuitat pentru noi și bucuria că ele s-au întâmplat. Iar pentru Sânziana, nu aș fi putut să trăiesc nebunia asta cu nimeni altcineva și ne leagă asta pentru totdeauna. Poate nu am apărut de fiecare dată când îți spuneam ce femeie incredibilă, puternică și tare ești, deși o făceam des. Ne-am susținut, ne-am încurajat și ne-am ridicat. Mă bucur că existi și nu meritai altceva decât locul 1, mă bucur că împreună l-am obținut. Iar amândouă am câștigat o soră pe viață, asta e premiul adevărat. @sanziananegru”, este mesajul Laurei Giurcanu.

Citește și:
Andreea Marin, declarații despre relația cu Adrian Brâncoveanu și nunta cu acesta: „Nu este neapărat necesară la vârsta mea'

FOTO: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people