Sandra Bullock luase o pauză de la actorie pentru a avea grijă de partenerul ei, Bryan Randall

Sandra Bullock a anunțat recent o pauză de la actorie pentru a fi alături de partenerul ei grav bolnav, Bryan Randall, care s-a stins din viață la vârsta de 57 de ani.

Sandra Bullock luase o pauză de la actorie pentru a avea grijă de partenerul ei, Bryan Randall

Sandra Bullock anunțase recent că și-a pus cariera de la Hollywood pe pauză pentru a avea grijă de iubitul ei grav bolnav, Bryan Randall, care a decedat în weekend după o luptă de trei ani cu scleroza laterală amiotrofică, au declarat surse pentru Page Six.

Sandra Bullock a luat o pauză de la actorie

Atunci când actrița a pășit pe covorul roșu alături de colegul său Channing Tatum la premiera filmului lor „The Lost City” în martie 2022, fără Randall alături de ea, puțini aveau idee despre ce se întâmpla în spatele scenei. Se crede că Tatum s-a aflat printre cei care știau că Randall, fotograf, suferea de această boală degenerativă crudă, potrivit Page Six. De atunci, Bullock a fost văzută doar de câteva ori în public.

În timpul promovării comediei, Bullock, care l-a numit pe Randall, în vârstă de 57 de ani, „dragostea vieții sale”, a dezvăluit că își va lua o pauză. Ea i-a confirmat reporterului Tracy Smith că „The Lost City” va fi ultimul ei film pentru o vreme, adăugând: „Și nu știu ce înseamnă „o vreme”. Nu știu ce înseamnă asta”.

„Vreau să fiu acasă. Nu fac niciun favor nimănui care investește într-un proiect dacă spun: „Vreau doar să fiu acasă”. Pentru că mereu alergam, mereu alergam spre următorul lucru. Vreau doar să fiu prezentă și responsabilă pentru un singur lucru.”, a declarat ea pentru CBS Sunday Morning. 

Un producător de top de la Hollywood a declarat pentru Page Six: „Nu cred că oamenii știau că Sandra a plecat de fapt pentru a avea grijă de Bryan.” Tensiunea era vizibilă pe chipul lui Bullock atunci când a fost văzută ultima dată în public în aprilie, în timp ce se alătura agentului ei de lungă durată, Kevin Huvane de la CAA, pentru a lua cina la Blue Ribbon în Soho.

Fără machiaj, Bullock părea epuizată și aproape în lacrimi, în timp ce Huvane își ținea brațul în jurul ei. „Știu că agenții ei au fost extrem de protectori cu ea”, a declarat o sursă legată de CAA pentru Page Six. „Nimeni nu a spus niciun cuvânt”.

Bryan Randall s-a stins din viață la 57 de ani

Partenerul de lungă durată al Sandrei Bullock, Bryan Randall, a murit în weekend, a dezvăluit luni familia acestuia într-o declarație pentru PEOPLE.

„Cu mare tristețe împărtășim faptul că, pe 5 august, Bryan Randall a încetat din viață în mod pașnic după o luptă de trei ani cu ALS. Bryan a ales de timpuriu să păstreze privată călătoria sa cu ALS, iar noi, cei care am avut grijă de el, am făcut tot ce am putut pentru a-i onora cererea. Suntem extrem de recunoscători medicilor neobosiți care au navigat cu noi prin peisajul acestei boli și asistentelor uimitoare care au devenit colegele noastre de cameră, sacrificându-și adesea propriile familii pentru a fi alături de a noastră. În acest moment, cerem intimitate pentru a jeli și pentru a ne împăca cu imposibilitatea de a ne lua rămas bun de la Bryan”, a încheiat declarația, semnată: „His Loving Family”.

Citește și:
Cine îi ajută pe Theo Rose și Anghel Damian cu creșterea fiului lor: „De multe ori o aduc personal'

FOTO: Arhivă ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people