Sandra Bullock, gest emoționant în memoria partenerului său, Bryan Randall

Bryan Randall a încetat din viață la vârsta de 57 de ani, după o luptă de trei ani cu scleroza laterală amiotrofică.

Sandra Bullock, gest emoționant în memoria partenerului său, Bryan Randall

Sandra Bullock a îndeplinit ultima dorință a partenerului său, Bryan Randall, care s-a stins din viață în luna august a anului trecut. În ziua în care Randall ar fi împlinit 58 de ani, actrița i-a împrăștiat cenușa în râul Snake River din Jackson Hole.

„La mulți ani, Bry. Sandy te-a adus la râu, așa cum a promis”, a scris sora lui Bullock, Gesine Bullock-Prado, în descierea videoclipului, care surprinde râul, copacii acoperiți de zăpadă și razele puternice ale soarelui.

Bryan Randall a încetat din viață la vârsta de 57 de ani, după o luptă de trei ani cu scleroza laterală amiotrofică.

„Cu mare tristețe vă împărtășim faptul că pe 5 august Bryan Randall a decedat în liniște, după o luptă de trei ani cu scleroza laterală amiotrofică. Bryan a ales de la început să își țină boala departe de ochii lumii iar noi, toți cei care am avut grijă de el, am făcut tot ce ne-a stat în putere să îi onorăm această cerere. Suntem extrem de recunoscători medicilor neobosiți care au navigat acest peisaj al bolii alături de noi și asistentelor uimitoare care ne-au devenit colege de apartament, deseori sacrificându-și propriile familii pentru a fi alături de a noastră”, a anunțat familia lui Bryan în luna august.

Scleroza laterală amiotrofică, boala de care a suferit Bryan Randall, este o afecțiune neurologică care afectează celulele nervoase din creier și din măduva spinării care au rolul de a controla mișcările voluntare. Astfel, pe măsură ce boala înaintează, creierul își pierde capacitatea de a iniția mișcări voluntare. Pentru această afecțiune nu există încă un tratament eficient. Sora Sandrei Bullock a dezvăluit faptul că actrița i-a fost alături partenerului său când acesta a murit, și că l-a îngrijit în ultima perioadă a vieții acestuia.

Fotograful Bryan Randall a cunoscut-o pe Sandra Bullock în ianuarie 2015, la ziua de naștere a fiului ei, Louis. Cei doi au început să se vadă curând după. Debutul lor în postura de cuplu a avut loc în luna octombrie a aceluiași an, însă relația lor s-a consumat departe de ochii publicului, actrița recompensată cu un premiu Oscar fiind foarte discretă în legatură cu viața sa personală. Totuși, într-un interviu acordat în decembrie 2021 în cadrul Red Table Talk, aceasta a dezvăluit că Randall era „dragostea vieții sale.”

„Avem doi copii frumoși – de fapt trei, cu fiica lui mai mare. Este cel mai bun lucru”, a mai declarat actrița, care are doi copii adoptați, Louis, în vârstă de 13 ani, și Laila, de 10 ani.

Bryan Randall avea o fiică, Skylar, din relația cu fosta sa parteneră. Actrița a mai dezvăluit faptul că își aprecia mult partenerul mai ales pentru că „este exemplul de care vreau să aibă parte copiii mei. Am un partener creștin și sunt două feluri în care ne uităm la lucruri. Nu sunt mereu de acord cu el, iar el nu este mereu de acord cu mine. Dar este un exemplu chiar și atunci când nu sunt de acord cu el. (…) Deseori sunt încăpățânată și e nevoie să fac un pas în spate și să ascult ca să îmi dau seama că, deși spunem lucrurile diferit, vorbim de fapt despre același lucru. Este greu să crești copii împreună, mai ales că eu vreau să fac lucrurile pe cont propriu.” De asemenea, Bullock a mai precizat că nu își dorea o căsnicie cu partenerul său, mai ales pentru că prioritatea cuplului o reprezentau copiii.

Citește și:
Joe Jonas, o nouă relație la scurt timp după divorțul de Sophie Turner? Cum a fost surprins artistul

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people