Sanda Bullock, mărturisiri surprinzătoare despre schimbările din viața ei după ce a împlinit 60 de ani: „Sunt prea obosită”

Sandra Bullock a dezvăluit că se simte prea obosită, după ce a împlinit vârsta de 60 de ani.

Sanda Bullock, mărturisiri surprinzătoare despre schimbările din viața ei după ce a împlinit 60 de ani: "Sunt prea obosită"

Actrița hollywoodiană Sandra Bullock și-a încântat fanii luni dimineață, când a avut o apariție surprinzătoare la televiziune și a vorbit despre împlinirea vârstei de 60 de ani, la doar un an de la moartea partenerului ei, Bryan Randall.

Sandra Bullock recunoaște că este prea obosită la 60 de ani

Vedeta din Speed, care și-a sărbătorit ziua de naștere pe 26 iulie, a apărut în emisiunea Today după ce a înregistrat un mesaj video special pentru prietena ei bună și gazda Hoda Kotb, care a împlinit 60 de ani pe 9 august.

Bullock, care și-a pierdut partenerul, Bryan, din cauza sclerozei amiotrofice pe 5 august anul trecut, a recunoscut că se simte „prea obosită”, dar și-a descris și noul deceniu ca fiind „al naibii de grozav”, în timp ce vorbea direct cu camera din somptuoasa ei casă din Los Angeles.

„Hoda, Hoda, Hoda, Hoda… Am avut atât de multe lucruri strălucitoare și amuzante pregătite pentru tine, pentru acest mesaj, care erau geniale, dar știi fată, eu sunt doar prea obosită!Obosită pentru că a trebuit să urc pe munte înainte să ajungi tu acolo, ca să verific terenul și să văd cum arată lucrurile și, știi, să mă obișnuiesc cu locul ca să-ți pot da toate detaliile. Și e ciudat, pentru că oamenii par să vrea să ne fie frică de cum ar putea arăta lucrurile când ajungem acolo. Se dovedește că e al naibii de grozav, e chiar minunat.', a spus Bullock referindu-se la faptul că a împlinit 60 de ani înaintea prieteneu sale.

Apoi a folosit un anumit cuvânt de mai multe ori, care a fost cenzurat: „Și pentru [muted] ca tine – putem spune [muted] dimineața? Pentru că știu că poți spune asta după-amiaza, nu? Poți cu siguranță să o spui noaptea și pe streaming, dar [muted] știu că nu poți să spui asta.”

Kotb și co-prezentatoarea sa, Jenna Bush Hager, nu s-au putut opri din râs în timp ce Sandra a continuat: „Dar când ajungi în vârful muntelui unde te pregătești să ajungi, ai voie să o spui, pentru că nu mai contează, totul este minunat pentru că tu ai făcut să fie așa. Îți mulțumesc că ești atât de incredibilă pentru atâția oameni. Ce faci pentru a-ți câștiga existența și cum trebuie să te adaptezi în fiecare zi, cum îți menții bunătatea, chiar și atunci când asta nu este ceea ce primești în schimb, cum ești față de cei la care ții și cum îi protejezi, și pur și simplu cine ești tu ca ființă umană.”

Apoi a adăugat: „Suntem cu toții foarte norocoși să te avem, mai ales copiii tăi. Așa că, la mulți ani, prietena mea dragă. Îți mulțumesc că îmi permiți să fac parte din cercul tău, mă simt foarte recunoscătoare și am pregătit barul tău aici, sus, ca să putem privi peisajul; este foarte frumos, dar am nevoie de tine aici, la mulți ani,” înainte de a-i trimite un sărut.

Actrița și-a pierdut partenerul în urmă cu un an

Bullock este mamă pentru cei doi copii. Ea l-a adoptat pe Louis, fiind în ipostaza de părinte singur în 2010, la scurt timp după ce a început procesul de divorț cu soțul de atunci, Jesse James. În 2015, Bullock a adoptat-o pe fiica Laila, în vârstă de 11 ani, când aceasta avea 3 ani.

Cea mai recentă ieșire în familie vine după ce a împrăștiat cenușa regretatului ei partener Bryan Randall în Wyoming, la ceea ce ar fi fost a 58-a aniversare a acestuia, în ianuarie: „La mulți ani, Bry. Sandy te-a adus la râu, așa cum a promis”, a scris atunci sora Sandrei, Gesine Bullock-Prado, pe Instagram.

Modelul devenit fotograf a murit în mod tragic în august, după o luptă de trei ani cu scleroza laterală amiotrofică (ALS). El și Bullock erau împreună de când el a fost fotograf la ziua de naștere a lui Louis, în 2015. În 2022, actrița din Oceans 8 a spus că Randall era un „sfânt” după ce i-a spus că adoptă un alt copil, când „nu erau împreună de atât de mult timp”.

Citește și:
Nicole Cherry, ghinionistă în afaceri. Ce s-a întâmplat cu brand-ul vestimentar pe care l-a lansat în 2020: „Chiar dacă am fost extrem de dedicată…'

foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people