Salma Hayek uimește într-o ținută provocatoare la prezentarea Alexander McQueen de la Paris Fashion Week

Salma Hayek a atras toate privirile la show-ul Alexander McQueen de la Paris Fashion Week cu un look provocator.

Salma Hayek uimește într-o ținută provocatoare la prezentarea Alexander McQueen de la Paris Fashion Week

Prezența Salmei Hayek a fost remarcată de camerele de fotografiat la Paris Fashion Week, ea uimindu-i pe cei prezenți la show-ul toamnă-iarnă 2024 al casei Alexander McQueen, unde a etalat un decolteu provocator, însoțit de un look sofisticat cu o jachetă neagră.

Salma Hayek, apariție uimitoare la Paris Fashion Week

Hayek a fost una dintre invitatele de seamă la show-ul toamnă-iarnă 2024 al brand-ului Alexander McQueen, unde a uimit cu un decolteu provocator care i-a pus în valoare silueta, purtând un look sofisticat compus dintr-o jachetă neagră elegantă, toate de la renumitul brand. La vârsta de 57 de ani, actrița a atras toate privirile și nu s-a lăsat intimidată de look-ul provocator. În plus, Salma Hayek a oferit o privire exclusivă asupra prezentării de modă, permițându-le urmăritorilor săi să intre în atmosfera evenimentului.

Coafura impecabilă a actriței a fost opera renumitului stilist John Nollet, cunoscut pentru talentul și experiența sa în industria modei din Paris. Pe de altă parte, machiajul actriței a fost realizat de talentatul make-up artist Angloma, care a pus în evidență frumusețea naturală a lui Hayek cu o combinație perfectă de tonuri și texturi. Vedete precum Paris Hilton și Jessica Alba au lăudat fotografiile Salmei Hayek pe Instagram, unde Salma Hayek și-a reafirmat statutul de figură iconică în lumea divertismentului și a modei.

Salma Hayek nu este străină de lumea modei. Căsătorită cu omul de afaceri de succes François-Henri Pinault, Hayek și-a făcut clară în mai multe rânduri pasiunea pentru industria fashion și a designului. În plus, ea a fost o figură proeminentă la evenimentele de modă exclusiviste, uimind cu eleganța și stilul său unic.

Invitată în cadrul podcast-ului Lets Talk Off CameraSalma Hayek a vorbit în urmă cu câteva luni extrem de deschis despre lucrurile pe care le face pentru a se menține în formă și pentru a-și păstra aspectul tineresc cu care ne-a obișnuit. Spre surprinderea fanilor, actrița a mărturisit că nu a apelat nicodată la botox.

Cum se menține actrița în formă

Cu toate astea, Salma Hayek a dezvăluit că secretul frumuseții sale constă într-un soi de meditație, pe care o face ore întregi.

„Din cauza multor lucruri din corpul meu și a problemelor de sănătate, cumva am dezvoltat această meditație ciudată pe care continui să o perfecționez. Pot să o fac ore întregi pentru că nu simt timpul și este atât de distractiv. Trebuie să simți energia. Se mișcă și dansează în interiorul tău diferite sentimente și senzații.”

Chiar dacă ți se poate părea ciudat, și nu ai considera meditația drept o metodă anti-aging, Hayek insistă că efectele sale sunt vizibile. „Uneori, când o fac, oamenii îmi spun când ies din cameră: ‘O, Doamne! Arăți iar de 20 de ani.'”

Cu toate astea, o sursă apropiată a declarat pentru Hollywood Life că Salma urmează un stil de viață echilibrat, ce constă într-o alimentație sănătoasă și exerciții fizice constante.

„Mănâncă bine și face exerciții. Dieta Salmei constă în proteine slabe, multe fructe și legume, dar și alte alimente organice. Face exerciții fizice în mod regulat, are grijă de ea și se odihnește. Bea multă apă și se ferește de soare. Rutina ei este simplă, dar urmărește cu strictețe să o respecte. Încearcă să apeleze regulat la tratamente pentru față, nu merge la culcare fără să se demachieze și nu consumă zahăr.”

Citește și:
Giulia Anghelescu, imagine emoționantă alături de familie

foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people