Salma Hayek, dezvăluiri neașteptate despre căsătoria cu François-Henri Pinault

„Aveam o fobie față de căsătorie", a mărturisit Salma Hayek într-un interviu recent.

Salma Hayek, dezvăluiri neașteptate despre căsătoria cu François-Henri Pinault

Chiar dacă astăzi formează unul dintre cele mai sudate și mai longevive cupluri de la Hollywood, Salma Hayek și François-Henri Pinault s-au confruntat cu o provocare serioasă la începutul relației lor. Într-un nou interviu acordat revistei Glamour, actrița în vârstă de 56 de ani a dezvăluit că ideea unui mariaj o îngrozea teribil, motiv pentru care a trebuit să fie „târâtă” în fața altarului. În plus, Salma a comparat nunta sa din 2009 cu o „intervenție” și a mărturisit că a refuzat în nenumărate rânduri cererea în căsătorie făcută de Pinault.

Potrivit PageSix, Salma Hayek a mai explicat și că nu a știut că „se va căsători” de Ziua Îndrăgostiților și că familia să a fost cea care a împins-o să facă pasul cel mare.

„Pur și simplu m-au dus la starea civilă. Părinții mei, fratele meu, toți au făcut o coaliție împotriva mea. Aveam o fobie față de căsătorie”, a mărturisit actrița.

„Eram emoționată… Spusesem da căsătoriei, dar nu voiam să apar în ziua respectivă sau să fac pasul”, a mai adăugat Salma Hayek.

Chiar dacă a făcut pasul cel mare forțată de împrejurări, actrița recunoaște că a fost ușurată să constate că relația ei cu Pinault nu s-a schimbat în niciun fel după ce au devenit soț și soție. În plus, la câteva luni mai târziu, în aprilie 2009, cei doi au avut parte de o altă ceremonie, la care au luat parte mai mulți invitați.

Actrița nominalizată la Oscar s-a confruntat de-a lungul timpului cu nenumărate critici, unele venite chiar din partea altor personaje din showbiz, care nu s-au ferit să își exprime părerile despre căsnicia sa. Chiar și actorul Dax Shepard a vorbit într-un podcast recent despre cum nu a înțeles ce a văzut Hayek la soțul ei în vârstă de 58 de ani până când nu l-a cunoscut chiar el pe acesta.

Însă Salma Hayek le-a răspuns celor preocupați atât de intens de relația ei:

„M-a făcut să devin o persoană mult mai bună, să cresc într-un fel bun, sănătos”, a spus aceasta. „Când m-am căsătorit cu el, toată lumea a spus: „Oh, e o căsnicie aranjată, s-a măritat pentru bani.” Am zis: „OK, cum vreți voi. Gândiți ce vreți. 15 ani împreună și suntem îndrăgostiți.”

Declarând că s-a simțit jignită de aceste presupuneri, Salma Hayek le-a răspuns tranșant acuzatorilor, spunând și că de multe ori lumea presupune că bărbații potenți financiar sunt văzuți drept persoane care nu merită să fie iubite. 

„Vă gândiți imediat doar pentru că cineva e bogat, nu e o persoană bună. Poate fi cineva materialist, cineva care nu are valori, sau cineva care e prost sau nu merită. Ca să ai mulți bani, înseamnă că i-ai făcut pe căi ilicite, există această prejudecată.”

Citește și:
Leonardo DiCaprio, criticat pentru presupusa relație cu modelul Eden Polani, în vârstă de 19 ani

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people