Ryan Reynolds a confirmat sexul celui de-al patrulea copil, la câteva zile după ce el și Blake Lively i-au dezvăluit numele

Ryan Reynolds a dezvăluit sexul celui de-al patrulea copil al său și al lui Blake Lively.

Ryan Reynolds a confirmat sexul celui de-al patrulea copil, la câteva zile după ce el și Blake Lively i-au dezvăluit numele

Ryan Reynolds a confirmat recent sexul celui de-al patrulea copil al său și al soției sale, Blake Lively Actorul din „Deadpool” a dezvăluit că el și actrița au întâmpinat un băiețel. Anunțul a fost făcut într-o postare pe Instagram în care apar Reynolds și John Bell, un fan special al Wrexham AFC.

Ryan Reynolds a dezvăluit sexul celui de-al patrulea copil al său

În timp ce Bell și-a exprimat durerea în urma morții fiului său, Jake, Reynolds și-a prezentat condoleanțele și a făcut anunțul surprinzător.

„Vreau să împărtășesc cu voi că și eu am un fiu și că dacă… băiete, John, dacă îl iubesc o zecime din cât îl iubești tu pe Jake, simt că am făcut o treabă al naibii de bună”, a spus Reynolds.

Actorul în vârstă de 47 de ani a dezvăluit numele copilului, și anume Olin, chiar la premiera filmului Deadpool & Wolverine, care a avut loc la Teatrul David H. Koch din New York City.

„Vreau să încep prin a-i mulțumi soției mele Blake, care este aici. Vreau să le mulțumesc copiilor mei James, Inez, Betty, Olin, care sunt aici”, a spus Ryan, conform Variety.

Lively și Reynolds au devenit părinți pentru a patra oară în februarie 2023, însă până acum au refuzat să dezvăluie sexul și numele bebelușului lor. Conform DailyMail.com, Olin este de obicei un nume masculin de origine nordică și înseamnă moștenitorul strămoșului sau a moșteni. Actrița și actorul mai au împreună trei fiice: James, în vârstă de nouă ani, Inez, în vârstă de șapte ani, și Betty, în vârstă de patru ani.

Pentru evenimentul de săptămâna trecută, Blake Lively a ales o salopetă roșie cu mâneci lungi și aplicații negre, ce făcea o trimitere directă la personajul Deadpool al lui Ryan. Actrița a pozat alături de Gigi Hadid, buna ei prietenă, care a purtat o ținută galbenă, formată dintr-un crop top și o fustă, ambele de la Miu Miu.

Invitată recent în cadrul emisiunii Further Ado, Blake Lively a vorbit despre succesul relației cu Ryan Reynolds, cu care s-a căsătorit în 2012 și alături de care are patru copii. Actrița din Gossip Girl, în vârstă de 36 de ani, a dezvăluit că ea și Ryan au decis încă de la începutul relației lor să prioritizeze viața personală în detrimentul muncii.

„Când am format un cuplu cu Ryan, am făcut o regulă să nu lucrăm în același timp”, a spus Lively. „Astfel încât să putem prioritiza întotdeauna viața noastră personală”.

„Asta presupune să muncim foarte mult atunci când suntem liberi”, a adăugat Lively. „La fel ca și planificarea financiară și susținerea acesteia – este nevoie de echilibru.”, a explicat actrița, care a împărtășit că era „obișnuită să muncească din greu și să nu se oprească”. „Mai ales că serialul Gossip Girl a reprezentat șase ani din viața mea, iar uneori filmam trei episoade deodată”, a mai adăugat Blake.

Reynolds și Blake s-au cunoscut pe platoul de filmare al peliculei Green Lantern în 2010 și s-au căsătorit în Carolina de Sud doi ani mai târziu.

Chiar înainte de sosirea pe lume al celui de-al patrulea copil al cuplului, Ryan a fost deschis în legătură cu cât de agitată este casa lor cu atât de mulți copii. „Avem trei copii, este un circ”, a declarat el pentru Fatherly în noiembrie 2021. „Este literalmente un circ tot timpul. Întotdeauna se întâmplă ceva. Întotdeauna există un lucru extracurricular pe care îl fac copiii, genul ăsta de lucruri.”

Citește și:
Gestul radical făcut de Ben Affleck în timp ce Jennifer Lopez se afla în vacanță. Divorțul lor pare iminent

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people