Russell Crowe, actorul din „Gladiator”, ipostază inedită alături de familia lui în vacanța din Italia

Russell Crowe a fost surprins într-o vacanță de vis alături de familia lui în Italia.

Russell Crowe, actorul din "Gladiator", ipostază inedită alături de familia lui în vacanța din Italia

Russell Crowe a părut foarte îndrăgostit de iubita sa, Britney Theriot, în timp ce cuplul s-a bucurat de o vacanță în Italia alături de cei doi copii ai actorului, Tennyson și Charles. Starul în vârstă de 59 de ani, care a dezvăluit recent că se gândește să se retragă din actorie, a fost surprins alături de iubita sa mult mai tânără, în vârstă de 31 de ani, în timp ce se țineau de mână și se îmbrățișau pe strada din Taormina.

Rossell Crowe, surpris alături de familie în vacanță

Crowe era îmbrăcat într-o cămașă neagră și pantaloni de jogging, asortați cu adidași și ochelari de soare albaștri cu oglindă, în timp ce s-a pozat mândru cu familia sa. El îi împarte pe Charles, de 19 ani, și Tennyson, de 17 ani, cu fosta lui soție, Danielle Spencer, cu care a fost căsătorit în perioada 2003-2018.

Britney Theriot a fost plină de farmec pentru această ieșire, într-un top negru cu un singur umăr și pantaloni de jogging gri, asortați cu sandale, în timp ce și-a îmbrățișat partenerul care făcea cumpărături de suveniruri. Actorul a fost văzut la un magazin local căutând cadouri înainte ca familia să se bucure de un prânz în aer liber. 

Vacanța lor vine după ce Crowe a dezvăluit că se gândește să își încheie cariera de actor după patru decenii în industrie. Starul hollywoodian a dezvăluit la cea de-a 57-a ediție a Festivalului Internațional de Film Karlovy Vary din Karlovy Vary, Republica Cehă, că se gândește să se retragă, potrivit Variety.

Actorul plănuiește să se retragă

Crowe s-a legat de faptul că a îmbătrânit în această meserie și a luat în considerare următorul pas în cariera sa. Starul din Gladiator a continuat să își cântărească opțiunile, dându-l drept exemplu pe regizorul Ridley Scott, în vârstă de 85 de ani, care își continuă munca pe măsură ce îmbătrânește.

„Stai în fața oglinzii și te gândești: ”Cine naiba e ăsta?” Sunt în acea perioadă acum. Îl voi lua pe Ridley Scott drept model: el încă descoperă lucruri noi în munca sa. Sau mă voi opri pur și simplu și nu veți mai auzi niciodată de mine. Nu m-am hotărât ce va fi. Sunt două alegeri foarte valabile”, le-a spus el jurnaliștilor de la festival.

Crowe ar putea, de asemenea, să vrea să facă un pas înapoi de la Hollywood, în timp ce avansează în relația sa cu Britney Theriot, care a fost prezentă și ea la Festivalul de Film de la Karlovy Vary. Tânăra de 31 de ani i-a fost alături în timp ce actorul născut în Noua Zeelandă a primit vineri o distincție importantă. Crowe a fost răsplătit cu Globul de Cristal în timpul ceremoniei de deschidere a festivalului.

Cuplul a fost de nedespărțit în ultimele luni și a călătorit în jurul lumii împreună. Russell și Britney sunt văzuți în mod regulat călătorind cu avionul între Sydney și Coffs Harbour, unde actorul construiește un studio de film în valoare de 400 de milioane de dolari, denumit „Aussiewood”. Starul din A Beautiful Mind deține o fermă de 400 de hectare în Nana Glen, în apropiere, și își împarte timpul între această proprietate rurală și casa sa din Sydney.

Citește și:
Reese Witherspoon, noi dezvăluiri despre divorțul de Jim Toth

Foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people