Rumer Willis este însărcinată. Actrița așteaptă primul ei copil alături de Derek Richard Thomas

Rumer Willis și Derek Richard Thomas vor deveni părinți pentru prima oară, actrița făcând marele anunț printr-o serie de imagini pe rețelele de socializare.

Rumer Willis este însărcinată. Actrița așteaptă primul ei copil alături de Derek Richard Thomas

Rumer Willis a împărtășit cu publicul de pe social media faptul că urmează să devină mamă. Actrița în vârstă de 34 de ani așteaptă primul ei copil împreună cu iubitul său, Derek Richard Thomas, după cum au dezvăluit într-o postare comună pe Instagram.

Rumer Willis, fiica cea mare a actorilor Demi Moore și Bruce Willis, și Derek Richard Thomas au făcut anunțul special printr-o postare cu mai multe fotografii cu burtica de gravidă a viitoarei mămici. În prima poză, viitorul tată și-a înfășurat mâna în jurul taliei vedetei și i-a dat un sărut dulce pe burtică, în timp ce Willis zâmbea. De asemenea, ea și-a arătat cu mândrie burtica de gravidă în timp ce stătea lângă o fereastră într-o altă imagine. O fotografie în care apare un Thomas foarte emoționat a completat setul de imagini.

Rumer Willis este însărcinată cu primul copil

Cuplul a primit o mulțime de urări de bine în secțiunea de comentarii din partea internauților, la fel de încântați de marea veste. Sora lui Willis, Scout LaRue Willis, a scris: „Plâng”, în timp ce colega sa de breaslă, actrița Brittany Snow, a comentat: „Felicitări frumusețe!!! ❤️❤️😍.” De asemenea, Aaron Paul a intervenit cu un mesaj emoționant, scriind: „Sunt atât de fericit pentru tine, prietene. O veste atât de frumoasă. Felicitări!!! ❤️❤️❤️❤️”.

Copilul va fi primul nepot pentru părinții lui Rumer, Bruce Willis, în vârstă de 67 de ani, și Demi Moore, în vârstă de 60 de ani. Cei doi le mai au împreună pe fiicele Tallulah, de 28 de ani, și Scout, de 31 de ani. Actorul din Die Hard mai are doi copii, Evelyn, de 8 ani, și Mabel, de 10 ani, alături de soția lui, Emma Heming Willis.

Moore a împărtășit vestea și pe Instagram, postând aceleași fotografii ca fiica ei, alături de mesajul: „Intrând în epoca mea de bunică sexy și nebună”. Familia mixtă a apărut împreună într-o fotografie de Crăciun împărtășită de Moore pe Instagram la mijlocul lunii decembrie.

„Suntem o FAMILIE!!! Intrând în spiritul sărbătorilor!”, a scris ea în descrierea fotografiei de grup.

Familia lui Bruce Willis a anunțat în luna martie că acesta „se retrage” din cariera sa de actor care a durat zeci de ani, în urma diagnosticului de afazie, o tulburare de limbaj care îi „afectează abilitățile cognitive”.

Citește și:
Lavinia Pîrva a apelat din nou la medicul estetician. Ce procedură a făcut artista

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people