Ruby, reacție emoționantă în timpul unui concert la piesa „Condimente”, după moartea lui Nosfe

Ruby a avut o reacție neașteptată în timpul unui concert, când a trebuit să cânte piesa „Condimente”, pe care a lansat-o în colaborare cu Nosfe.

Ruby, reacție emoționantă în timpul unui concert la piesa „Condimente”, după moartea lui Nosfe

Moartea lui Nosfe a lăsat în urmă o familie îndurerată, dar și prieteni care i-au fost aproape și alături de care a avut cele mai frumoase amintiri. Ruby, una dintre artistele de la noi care au colaborat cu rapperul, a lansat hit-ul „Condimente” în 2016 împreună cu membrul trupei de la Ș.A.T.R.A Benz. Cântăreața a avut o reacție neașteptată în timpul unui concert recent, care a avut loc după decesul lui Nosfe.

În timpul concertului, Ruby a izbucnit în lacrimi când a trebuit să cânte piesa „Condimente”, fiind încă în șoc după moartea colegului său de breaslă. Fanii au susținut-o pe cântăreață în timpul spectacolului din Prahova, când s-a emoționat teribil fiind cu gândul la bunul ei prieten care s-a stins din viață la vârsta de 37 de ani.

Ruby, în lacrimi când a cântat o piesa în colaborare cu Nosfe

Ruby și Nosfe s-au înțeles foarte bine și au fost prieteni apropiați. Cei doi au lansat împreună melodia „Condimente” în urmă cu ceva ani, care în scurt timp a ajuns un hit ce se auzea la toate radiourile. Cei doi artiști s-au bucurat de succesul colaborării lor, fiind printre cele mai cunoscute piese. Astfel, artista nu s-a putut abține când a urmat să cânte melodia pe care o împărțea cu bunul ei prieten, Nosfe.

@imnikkoolas @ruby @nosfe #fy #foryou #magureniprahova ♬ sunet original – ❤️_imnikkoolas_❤️

„Cântați voi, vă rog!„, a spus Ruby în lacrimi.

Decesul artistului a fost un șoc pentru toată lumea, însă colegii lui Nosfe și-au arătat imediat spijinul pentru familia lui. Rapperul a lăsat în urmă o soție îndurerată și o fetiță în vârstă de 7 ani. Trupa Ș.A.T.R.A. Benz a ales să-i aducă un omagiu emoționant lui Nosfe. Membrii formației vor lansa un album, care va cuprinde 200 de piese create de artist și pe care acesta nu le-a lansat. Astfel, încasările de pe urma acestui album vor fi direcționate către soția lui Nosfe, Mădălina Crețan, și fiica lor. 

„Pentru a înnobila cele 2 decenii de muncă, NOSFE a lucrat în ultimul an la un album aniversar care surprinde toată esența sa. Astfel, alături de producătorii SEEK MUSIC, el a creat aproape 200 de piese. În semn de omagiu și cel mai important, pentru a-i respecta dorința, acest album va fi lansat, iar toate încasările vor merge către soția și fiica sa. NOSFE a schimbat, schimbă și va schimba la infint lumea cu muzica lui. Sperăm că toți oamenii care s-au regăsit în cuvintele lui, care l-au apreciat și care l-au iubit ca artist și ca om, să și-l amintească veșnic ascultându-i creațiile„, au transmis membrii trupei într-un comunicat de presă, scrie spynews.ro

Citește și:
Mădălina Ghenea, apariții de senzație la Roma

FOTO: Arhivă ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people