Ruby, fiica actriței Jamie Lee Curtis, s-a căsătorit, iar ceremonia a fost inedită

Ruby, fiica cea mică a actriței Jamie Lee Curtis, s-a căsătorit, iar ceremonia a fost oficiată de către vedetă.

Ruby, fiica actriței Jamie Lee Curtis, s-a căsătorit, iar ceremonia a fost inedită

Fiica actriței Jamie Lee Curtis s-a căsătorit în cadrul unei ceremonii inedite în care invitații au fost deghizați în diverse personaje. În urmă cu aproape un an, actrița a dezvăluit într-un interviu pentru AARP că fiica ei cea mică este transgender. Ruby lucrează ca editor video pentru un influencer de gaming de pe YouTube

Jamie Lee Curtis a împărtășit cu fanii de pe Instagram mai multe imagini de la eveniment, inclusiv o fotografie cu fiica ei, fiind vizibil fericită. Pentru ceremonie, actrița s-a transformat în Jaina Proudmoore, personajul din World of Warcraft, iar Ruby și Kynthia în personajele lor preferate din jocurile video. Cu adevărat emoționant este faptul că actrița a oficiat ceremonia. 

„Soția este drăguță!

Ruby and Kynthia
5/29/2022″, a scris Jamie Lee Curtis pe Instagram. 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Jamie Lee Curtis (@curtisleejamie)

În timp ce unii fani au fost de părere că Ruby s-a inspirat pentru costum din seria de jocuri video SkullGirls, Kynthia a ales să se îmbrace în Elphelt Valentine, un personaj din seria Guilty Gear.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Jamie Lee Curtis (@curtisleejamie)

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Jamie Lee Curtis (@curtisleejamie)

Nu este o surpriză faptul că fiica actriței Jamie Lee Curtis a avut parte de o ceremonie atipică. Vedeta povestise în cadrul emisiunii Jimmy Kimmel Live că Ruby se va căsători în curtea casei lor și că ea va fi cea care va oficializa nunta.

„O să avem un picnic frumos în curtea din spate. Ambele mele fete se vor căsători în curtea mea, iar asta mă face să plâng de bucurie.”

De asemenea, a mărturisit că nu este pentru prima oară când oficializează o nuntă, unind deja până în prezent destinele a trei cupluri.

În urmă cu câteva luni, Jamie Lee Curtis și fiica ei au acordat un interviu revistei People, în care au discutat pe larg despre coming out-ul lui Ruby și despre greșelile pe care actrița încearcă să le evite. Ruby a povestit că nu a fost ușor coming out-ul către părinți.

„A fost înfricoșător: simplul fapt că le spuneam ceva despre mine ce ei nu știau. A fost intimidant, dar nu eram îngrijorată. Ei îmi acceptaseră atâtea toată viața mea”, a povestit Ruby, într-un interviu acordat revistei People.

Jamie Lee Curtis a recunoscut că încă mai are multe de învățat, dar că e deschisă să asculte. „E ca și cum ai vorbi o nouă limbă”, spune ea. „Învăț termeni și cuvinte noi. Sunt începătoare. Nu sunt cineva care se preface că știe multe despre asta. Și mă voi încurca, voi face greșeli. Dar aș vrea să încerc să evit să fac greșeli mari.”

„Nu fac prozelitism și nu încerc să le impun niște idei oamenilor”, a mai spus vedeta. „Pur și simplu spun: Aceasta este experiența familiei noastre. Sunt aici pentru a o susține pe Ruby. Aceasta este treaba mea. La fel cum este să o iubesc și să o susțin pe sora ei mai mare, Annie, în parcursul ei. Sunt o elevă recunoscătoare. Învăț atât de multe de la Ruby.”

Citește și:
Elon Musk și noua sa iubită, Natasha Bassett, vacanță romantică în Saint-Tropez

Foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people