Prințesa Charlotte a împlinit 8 ani. Ce surpriză inedită i-a făcut mama sa, Kate Middleton

Prințesa Charlotte a împlinit vârsta de 8 ani, iar cu această ocazie, Kate Middleton a surprins-o într-un mod inedit.

Prințesa Charlotte a împlinit 8 ani. Ce surpriză inedită i-a făcut mama sa, Kate Middleton

Prințesa Charlotte crește pe zi ce trece. Părinții ei, Kate Middleton și Prințul William, au publicat o nouă fotografie cu tânăra Prințesă pentru a sărbători împlinirea a 8 ani pe 2 mai. Imaginea o arată pe Prințesa Charlotte afișând un zâmbet larg către aparatul de fotografiat, în timp ce pare că se relaxează într-un hamac. Micuța a purtat o rochie de vară de la Trotters, ce îi vine perfect.

Prințesa Charlotte a împlinit 8 ani

Fotografia a fost realizată de Kate Middleton în Windsor la sfârșitul săptămânii trecute, păstrând tradiția Prințesei de Wales, care s-a descris ca fiind un „fotograf amator entuziast”, de a se afla în spatele aparatului foto pentru momentele importante ale celor trei copii ai săi. Cuplul a dat și o descriere fotografiei pe Instagram: „Îi doresc Prințesei Charlotte o zi de naștere foarte fericită! 8 mâine”.

„Prințul și prințesa de Wales sunt încântați să împărtășească o nouă fotografie a Prințesei Charlotte înainte de a împlini mâine opt ani”, a declarat palatul într-un comunicat.

Anul trecut, cu ocazia celei de-a 7-a aniversări, Kate Middleton și Prințul William au publicat trei noi fotografii cu fiica lor. Un portret o arăta pe Prințesa Charlotte pozând într-un câmp de albăstrele în apropiere de Anmer Hall, în timp ce un altul o înfățișa pe aceasta îmbrățișând câinele familiei, Orla.

În acest an, săptămâna aniversară a Prințesei Charlotte va fi una plină. Este de așteptat ca ea să se alăture părinților ei, fratelui ei de 9 ani, Prințul George și, posibil, fratelui de 5 ani, Prințul Louis, pentru încoronarea Regelui Charles al III-lea. Deși va fi un eveniment unic, urmează zile de pregătiri și repetiții. Săptămâna trecută, Kate Middleton le-a spus binevoitorilor din Țara Galilor că trebuie să își „aranjeze garderoba”, și, fără îndoială, că acest lucru o implică și pe Prințesa Charlotte și pe frații ei.

La ceremonia de încoronare de pe 6 mai, Prințesa Charlotte ar putea să observe cum tatăl ei, Prințul William, se înclină în semn de omagiu față de tatăl său într-un moment cheie, imediat după încoronare. Copiii sunt așteptați să ia parte la o procesiune cu trăsura înapoi la Palatul Buckingham de la Westminster Abbey după slujbă. De asemenea, s-ar putea să se alăture Regelui Charles, Reginei Consoarte Camilla și altor membri ai familiei regale la balconul Palatului Buckingham.

Ce rol va avea Prințul George

De asemenea, Palatul Buckingham a anunțat că Prințul George, în vârstă de 9 ani, va fi unul dintre Pajii de Onoare ai Regelui la viitoarea încoronare a Regelui Charles al III-lea, în vârstă de 74 de ani, și a soției sale, Regina Consoartă Camilla, în vârstă de 75 de ani. Alături de George va fi Lordul Oliver Cholmondeley, în vârstă de 13 ani, ai cărui părinți sunt prieteni apropiați ai Regelui și ai Prințului William.

Ceilalți doi paji sunt Maestrul Ralph Tollemache, în vârstă de 12 ani, fiul finului Regelui, Edward Tollemache, și Lordul Oliver Cholmondeley, în vârstă de 13 ani, al cărui tată este Lordul de onoare al Regelui Charles al III-lea. Alți patru băieți vor participa în calitate de Paji pentru Regina Consoartă Camilla și sunt în întregime compuși din membri ai familiei.

Citește și
GALA MET 2023 – Cele mai HOT cupluri de vedete

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people