O nouă fotografie cu Prințul George, surprinsă de Kate Middleton, la aniversarea de 11 ani a moștenitorului

O nouă fotografie cu Prințul George, realizată de mama acestuia, Kate Middleton, la aniversarea de 11 ani a moștenitorului tronului britanic, a stârnit o adevărată frenezie printre fani.

O nouă fotografie cu Prințul George, surprinsă de Kate Middleton, la aniversarea de 11 ani a moștenitorului

O nouă fotografie cu Prințul George, realizată de mama acestuia, cu ocazia aniversării de 11 ani a moștenitorului coroanei britanice, și publicată pe contul oficial de Instagram al Prinților de Wales, stârnește valuri de admirație printre fani. Și asta pentru că micuțul, îmbrăcat într-o ținută serioasă, de adult, este absolut adorabil în imaginea alb/negru.

Noul portret al prințului a fost postat luni pe contul de Instagram al părinților săi, pentru a marca ziua de naștere a acestuia. Tânăra familie și-a obișnuit deja fanii cu lansările oficiale de imagini în astfel de ocazii, mai cu seamă având în vedere faptul că Kate Middleton este pasionată de fotografie.

Noua fotografie cu Prințul George a fost însoțită, în postare, de textul: „Îi urăm Prințului George
o zi de naștere foarte fericită astăzi!”. În imagine, micuțul poartă un sacou negru, pantaloni și o cămașă albă, zâmbind relaxat către camera foto, iar fanii au reacționat imediat, în mii de comentarii, la postura nouă pe care o afișează viitorul rege, subliniind faptul că acesta arată deja ca un gentleman, deși nu a atins încă vârsta adolescenței.

Moștenitorul tronului britanic, care îi va urma tatălui său, Prințul William, la cârma regatului, s-a născut în iulie 2023, mulți dintre fanii care au comentat la noua fotografie cu Prințul George remarcând faptul că timpul a trecut extrem de repede de la momentul în care a fost anunțată venirea lui pe lume. George s-a născut la doi ani după căsătoria între Kate Middleton și Prințul William, oficiată la Westminster Abbey. În 2015 s-a născut cel de-al doilea copil al cuplului, Prințesa Charlotte, acum în vârstă de 9 ani, iar în 2018 a venit pe lume și mezinul familiei, Prințul Louis, care face deliciul fanilor cu fiecare apariție publică în care se arată neastâmpărat și ghiduș. Și aniversările celorlalți copii au fost marcate de Kate Middleton tot prin astfel de portrete.

Mai mult, noua fotografie cu Prințul George i-a făcut pe internauți să se bucure și pentru că Prințesa Kate a fost dornică să continue tradiția pe care chiar ea a inaugurat-o, de a-și fotografia familia, în ciuda diagnosticării sale cu cancer și a tratamentului pe care îl urmează. Middleton a făcut public în luna martie faptul că suferă de cancer, la două luni după ce anunțase că a trecut printr-o intervenție chirurgicală abdominală majoră. Acum, Prințesa Kate urmează un tratament de chimioterapie. De-a lungul acestei perioade, ea a apărut doar de două ori în public: în luna iunie, la Trooping the Colour, și în iulie, la finala masculină a turneului de Grand Slam de la Wimbledon, eveniment pe care îl patronează.

Prințesa a explicat în luna martie și că a împărtășit copiilor diagnosticul ei, într-un fel pe care aceștia îl pot înțelege.

„După cum le-am spus, sunt bine și sunt mai puternică în fiecare zi, concentrându-mă pe lucrurile care mă ajută să îmi vindec mintea, corpul și spiritul. William și cu mine am făcut tot ce am putut ca să procesăm și să gestionăm această problemă în privat, de dragul tinerei noastre familii.”

Citește și:
Actorul controversat alături de care Mădălina Ghenea a fost surprinsă în Italia

Foto: arhiva ELLE, Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people