Mesajul lui Kate Middleton după apariția de la Wimbledon. Prințesa de Wales pare că și-a reluat o parte din îndatoriri

Mesajul lui Kate Middleton, după apariția acesteia la finala Wimbledon, arată că revine la îndatoririle obișnuite. Ce a transmis Prințesa de Wales?

Mesajul lui Kate Middleton după apariția de la Wimbledon. Prințesa de Wales pare că și-a reluat o parte din îndatoriri

Mesajul lui Kate Middleton, transmis pe pagina oficială de Instagram pe care aceasta o împarte cu soțul său, Prințul William, le-a dat speranțe fanilor acesteia, mai ales după apariția sa din weekend, la finala masculină a turneului de Grand Slam de la Wimbledon. După ce Prințesa de Wales a apărut public pentru a oferi trofeele, părând într-o formă bună, noua sa declarație le-a dat speranțe suporterilor că aceasta va reveni curând, complet, la îndatoririle sale obișnuite.

Prințesa de Wales, care a fost diagnosticată cu cancer pentru care a trecut printr-o intervenție chirurgicală majoră și pentru care trece acum prin chimioterapie, a ținut să le vorbească celor peste 16 milioane de oameni care urmăresc contul de Instagram despre un proiect de suflet. Aceasta a vorbit despre puterea „transformatoare” a naturii, și despre capacitatea acesteia de a „ne susține dezvoltarea și starea de bine”, în declarația de susținere față de una dintre cele mai apropiate cauze ale sale.

Mesajul lui Kate Middleton vine la doar patru zile după apariția îndelung ovaționată de la Wimbledon, ea postând pe 18 iulie o serie de stories prin intermediul cărora sărbătorește lansarea a două noi grădini la Muzeul de Istorie Naturală din Londra, pentru care servește drept protectoare. „Susțin foarte tare angajamentul muzeului de a crea un spațiu special, care încurajează oamenii de toate vârstele să se reconecteze cu natura și să învețe mai mult despre cum proteja lumea naturală”, a scris Prințesa în vârstă de 42 de ani.

„Cunosc puterea naturii de a ne susține dezvoltarea și starea de bine, de a ne aduce bucurie și de a ne ajuta să rămânem sănătoși fizic, mental și spiritual. Sper că aceste grădini vor inspira și vor transforma miile de oameni care le vor vizita”, continuă mesajul lui Kate Middleton.

Muzeul de Istorie Naturală se află sub patronajul Prințesei de Wales din 2013. La vremea respectivă anunțul oficial a vorbit despre faptul că noul rol asumat de prințesă reflectă interesul său pentru lumea naturală, iar de atunci muzeul a devenit unul dintre locurile pe care copiii lui Kate și ai lui William, Prințul George, în vârstă de 10 ani, Prințesa Charlotte, de 9 ani, și Prințul Louis, de 6 ani, le vizitează frecvent. Prințesa, o pasionată de fotografie, a apărut recent într-o imagine în care se sprijină de un copac, realizată de fotograful Matt Porteous în Windsor. Respectiva postare de pe contul Prinților de Wales a servit ca fundal pentru o declarație a lui Kate privind starea sa de sănătate.

Mesajul lui Kate Middleton vine după multe alte îndemnuri ale prințesei de a petrece timp în natură. Aceasta practică des plimbările în natură și a vorbit de mai multe ori despre beneficiile pe care le aduc atât adulților, cât și copiilor. „Chiar simt că natura și interacțiunea afară au beneficii uriașe pentru starea noastră de bine fizică și mentală”, spunea ea în 2019.

Aceasta și-a împărtășit noul mesaj alături de câteva imagini din cadrul unei vizite la Muzeul de Istorie Naturală făcută în urmă cu trei ani, când a promovat proiectul Urban Nature. Această, alături de echipa muzeului și de mai multe organizații dedicate, a pus umărul la crearea unui proiect care îi ajută pe oameni să se conecteze cu natura și să înțeleagă importanța acesteia în spațiile urbane, ajutând la protejarea vieții sălbatice. În decursul respectivei vizite, Kate Middleton s-a alăturat unor copii care învățau despre păianjeni, și nu a plecat cu mâna goală: ea le-a adus propriilor copii un borcan cu miere provenită dintr-un stup pe care îl are în grijă.

Mesajul lui Kate Middleton i-a făcut pe fanii prințesei să spere că aceasta va reveni curând la îndatoririle sale, semn că starea sa de sănătate s-ar fi ameliorat. Ea a anunțat în luna martie că traversează o perioadă dificilă, urmând un tratament pentru cancer, după luni de speculații privind absența sa din viața publică. Și Regele Charles urmează, la rândul său, un tratament pentru cancer. Însă, în afara aparițiilor la Trooping the Colour, pe 15 iunie, și de prezența sa la finala masculină de la Wimbledon, alături de Prințesa Charlotte și de sora sa, Pippa, Kate nu mai are programate apariții pentru această vară. În iunie aceasta anunța că încă nu este „în afara pericolului”.

Citește și:
Fiul lui Kim Kardashian e afectat de aceeași problemă de sănătate ca vedeta. Ce a dezvăluit aceasta?

Foto: arhiva ELLE, Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people