Roxana Hulpe, siluetă impecabilă după ce a născut. Cum a slăbit vedeta aproape 40 de kilograme: „Nu m-am chinuit”

Roxana Hulpe a dezvăluit cum a reușit să ajungă la silueta inițială, după naștere.

Roxana Hulpe, siluetă impecabilă după ce a născut. Cum a slăbit vedeta aproape 40 de kilograme: "Nu m-am chinuit"

După nașterea fetiței sale în luna februarie, Roxana Hulpe a reușit să slăbească impresionant de mult, pierzând 40 de kilograme. Prezentatoarea de la PRO TV a dezvăluit într-un interviu recent cum a reușit să își recapete silueta după naștere.

Roxana Hulpe, detalii despre cum și-a recăpătat silueta

La începutul lunii februarie, Roxana Hulpe, prezentatoarea Știrilor PRO TV, a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă, pe nume Zora. În acea zi specială, vedeta s-a urcat pe cântar și a descoperit că avea aproape 100 de kilograme. Cu toate acestea, în câteva luni a reușit să scape de kilogramele în plus și nu regretă deloc faptul că și-a împlinit toate poftele din sarcină.

Roxana Hulpe a declarat în emisiunea lui Cătălin Măruță că a slăbit aproximativ 40 de kilograme, fiind foarte mândră de silueta pe care o are acum.

Ajunsesem la 98 de kilograme cu Zora. Am slăbit 40 de kilograme. Nu m-am chinuit, sport nu am făcut, dar am făcut foarte mult sport înainte să rămân însărcinată și înțeleg că mușchiul are memorie și înțeleg că și de aici am slăbit. Am slăbit pur și simplu, nu m-am stresat foarte tare cu asta, am luat-o foarte natural, am reținut și foarte multă apă în sarcină, cred că 20 și ceva de kilograme erau apă. Nu prea mănânc, că stau cu Zora. (…) Dar uite că aseară am mâncat o caserolă cu prăjituri de la mama lui Bogdan, am mâncat-o pe toată”.

Cum s-a schimbat relația cu partenerul ei

Tot în cadrul emisiunii, Roxana Hulpe a dezvăluit cum s-a schimbat relația cu partenerul ei de când au devenit părinți. Vedeta a dezvăluit că între ea și partenerul ei mai apar conflicte, însă reușesc să treacă peste neînțelegeri, acestea fiind normale în perioada asta.

„Chiar vorbeam zilele trecute cu soțul meu, măi, ce norocoși suntem că suntem bine. E foarte greu în zilele noastre să duci o căsnicie și să fii pur și simplu mulțumit că ai toate astea. Evident că ne mai certăm și noi. Eu sunt foarte stresată cu Zora, vreau să aibă un program strict, el e foarte relaxat și de acolo. Alte motive nu avem. Acum e plecat în Dubai și mă sună toată ziua, aveți nevoie de ceva, antigel în mașină, trimit pe cineva și punem antigel”, a mai zis ea.

Roxana Hulpe a vorbit deschis despre revenirea sa la PRO TV. Ea a menționat că acum prezintă știrile doar în weekend, fără a mai fi și reporteră. Vedeta a recunoscut că i-a lipsit atmosfera de la muncă și consideră că echilibrul între viața personală și cea profesională este esențial.

Am revenit doar la jurnal în weekend, sâmbăta și duminica. Partea cu terenul am mai amânat-o puțin, așa că în timpul săptămânii sunt cu ea. Mi-a lipsit munca, mi-a fost dor de știri, de colegi și telespectatori. E important echilibrul acesta profesional/personal. Nu suntem doar mame, suntem și ceea ce am construit înainte de a da viață. Trebuie să avem grijă și de partea aceasta”, a zis prezentatoarea pentru Unica.

Citește și:
Cum se simte Jennifer Lopez după ce a depus cererea de divorț de Ben Affleck. Dezvăluirile celor apropiați: „A fost aproape o tortură'

foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people