Roxana Hulpe și Bogdan Rădulescu se căsătoresc religios. Tatăl prezentatoarei TV va oficializa ceremonia: „Petrecerea este cu tematică”

Roxana Hulpe și partenerul ei de viață, Bogdan Rădulescu, se vor căsători religios pe data de 1 iunie, de ziua de naștere a vedetei TV.

Roxana Hulpe și Bogdan Rădulescu se căsătoresc religios. Tatăl prezentatoarei TV va oficializa ceremonia: "Petrecerea este cu tematică"

Roxana Hulpe și Bogdan Rădulescu se vor căsători religios la doi ani după cununia civilă. Ceremonia va avea loc pe 1 iunie, de ziua vedetei, și va reuni familia și apropiații. Petrecerea va avea o tematică specială, iar prezentatoarea de la PRO TV este foarte entuziasmată de acest aspect.

Roxana Hulpe și Bogdan Rădulescu se căsătoresc religios de ziua ei

Roxana Hulpe și Bogdan Rădulescu au o fetiță pe nume Zora, care le-a adus o mare bucurie în viață. Acum doi ani, Bogdan a cerut-o în căsătorie pe Roxana la festivalul Untold, îngenunchind și oferindu-i inelul, într-un moment emoționant. De atunci, relația lor a evoluat și continuă să fie o poveste frumoasă în fiecare zi. Vedeta TV și partenerul ei se apropie cu emoție de momentul în care vor spune „da” în fața altarului.

„Facem cununia religioasă și petrecerea. Abia aștept! Petrecerea este cu tematică circ, nu am ales-o eu, deși mie îmi place circul. Soțul e cu circul, el se mută cu circul peste tot, și a zis să poposim un pic și în viața personală. Petrecerea va avea loc într-un restaurant, care este în formă de circ, cupolă, e pe rotund, iar decorurile și toate cele vor fi de circ, cu tematică circ. Chiar acum mi-a zis Bogdan că vom avea un elefant uriaș la intrare. La petrecerea Zorei (n.r. – fetița ei) tematica a fost desene animate. Toți invitații au venit în desene, și-au ales câte un personaj din desene și a fost un circ și acolo. E și ziua mea pe 1 iunie, împlinesc 34 de ani, e și ziua copiilor, e și ziua Zorei, așa că mi-am dorit să fie o petrecere pentru toată lumea, vor fi și copii, personaje, mascote”, a declarat Roxana Hulpe în direct la Pro TV.

„Cununia religioasă e la Gilău, la biserica unde slujește tata, unde a fost și botezul Zorei, unde am fost botezată și eu, și va sluji și tata. Eu mă bucur foarte tare că se poate întâmpla asta, că trăiesc asta, pentru că e minunat. Va mai fi și un preot la care eu țin foarte mult, am fost colegi la liceu, Ionuț, e o familie foarte mare, va fi emoționant. Eu aștept cununia religioasă”, a completat vedeta.

Votează-ți aici favoriții la ELLE New Media Awards 2024 și câștigă super premii!

Vedeta TV va purta o rochie cu trenă

De asemenea, Roxana Hulpe a oferit detalii și despre ținuta pe care o va purta în ziua cea mare. Vedeta a precizat că va avea o trenă spectaculoasă, dar care însă îi va îngreuna mișcarea. Cu toate acestea, ea va avea parte și de un moment special.

„Voi avea și o trenă uriașă cu care nu pot să dansez, nu mă pot mișca. Va fi doar la cununia religioasă și la intrare. Apoi mamele noastre se vor ocupa să taie trena. Ele nu știu, dar află acum. Va fi un moment în cadrul nunții cu trena, care se va arunca”, a adăugat ea.

Bogdan Rădulescu, cel cu care Roxana Hulpe s-a logodit, este un om de afaceri, care a înființat festivalurile Untold și Neversea împreună cu Edy Chereji.

Citește și:
Dezvăluirea făcută de Elena, fosta soție a lui CRBL, după anunțul divorțului: „Succes și fericire'

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people