Roxana Hulpe se întoarce în televiziune: „Abia aștept să revin”

Roxana Hulpe se întoarce pe micile ecrane, după o perioadă de pauză în care s-a ocupat de creșterea fetiței sale.

Roxana Hulpe se întoarce în televiziune: „Abia aștept să revin”

Roxana Hulpe se întoarce pe micile ecrane! După o perioadă în care s-a retras din lumina reflectoarelor pentru a se concentra asupra creșterii fiicei sale, Zora, vedeta a anunțat recent că este pregătită să își relanseze cariera și să își reia activitatea în media, simțindu-i pentru o bună perioadă lipsa.

Roxana Hulpe revine pe micile ecrane

Pe data de 1 februarie 2023, Roxana Hulpe a adus pe lume o minunată fetiță, pe care ea și soțul ei au numit-o Zora. De atunci, atenția lor a fost concentrată asupra micuței, însă acum pare că a venit momentul ca cei doi părinți să se întoarcă la activitățile lor obișnuite. Într-un interviu recent, Roxana a dezvăluit că va reveni la prezentarea Știrilor Pro TV din weekend. Astfel, începând cu 28 aprilie, fanii își pot reîntâlni vedeta preferată pe micile ecrane.

„Abia aștept să revin, e locul în care mi-am petrecut ultimii ani și care mi-a adus satisfacții, m-am hrănit cu adrenalina de acolo și informațiile pe care suntem datori să le transmitem mai departe, normal că îmi e dor. Mi-e dor de rutina de dimineață, de colegi și de telespectatori. Am energie bine dozată acum, așa că sunt gata să încep. Am cea mai frumoasă meserie din lume, cea de jurnalist, așa că mi-a lipsit enorm”, a spus ea pentru tvmania.

De asemenea, Roxana a dezvăluit că avea de gând să se întoarcă mai devreme în televiziune, însă a amânat acest moment pentru a mai petrece timp suficient cu fetița. Cu toate acestea, vedeta este pregătită să revină acum pe micile ecrane, iar fanii vor fi încântați să o revadă la pupitrul știrilor Pro TV.

„Trebuia să o fac și mai devreme, aveam un plan bine făcut, cel puțin teoretic, să nu mă rup complet și mult de serviciu, dar am amânat cu o lună întoarcerea pentru că am vrut să-mi petrec fiecare secundă cu Zora, fetița mea. Acum însă e momentul, asta simt, să mă întorc în locul care completează ceea ce sunt eu. Știrile. E un job de care dacă te rupi pentru mult timp, cred că e complicat să mai țină pasul cu tine și îmi și lipsește”.

Vedeta dezvăluie detalii despre rolul de mamă

Totodată, Roxana Hulpe a oferit detalii inedite despre rolul său de mamă. Vedeta a dezvăluit că trăiește cea mai frumoasă perioadă a vieții sale și nu putea fi mai fericită decât este acum. Cu toate acestea, prezentatoarea de știri recunoaște că este o responsabilitate enormă pe care nu o poate neglija deloc.

N-aș vrea să încep răspunsul cu o negație, însă nu am trăit nimic mai frumos până acum. Viața mea abia acum a căpătat un sens datorită acestei fetițe pe care o iubesc nespus. Mă uit la ea adesea și simt că e dintotdeauna în casa noastră și în brațele mele. Este un copil iubitor și echilibrat, are multă răbdare cu mine, așa că e doar mult frumos, nimic greu. Inclusiv trezitul noaptea pentru lapte și schimbatul scutecelor e tot o bucurie, pentru că ne zâmbește mereu. Ce o fi în capul ei, doar ea știe, dar pare că ne place. Însă din momentul în care a venit Zora există o grijă permanentă, pe care nu am cunoscut-o înainte, această responsabilitate e greu de dus și mă consumă puțin, dar face parte din marea iubire pe care evident că o am față de ea. S-a schimbat și ritmul odată cu sosirea ei, lipsește viața socială pe care o aveam înainte, dar e mai frumos decât credeam și nu am nevoie de nimic altceva acum. Nu-mi mai doresc nimic, decât să fie sănătoasă„, a mai declarat vedeta,

Citește și:
Gina Pistol, mesaj în lacrimi după ce a arătat din greșeală prima imagine cu chipul micuței Josephine

FOTO: Arhivă ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people