Roxana Hulpe s-a căsătorit religios. Imagini spectaculoase de la nuntă

Roxana Hulpe s-a căsătorit religios cu Bogdan Rădulescu.

Pe 1 iunie, Roxana Hulpe s-a căsătorit religios cu partenerul ei de viață, Bogdan Rădulescu. Prezentatoarea TV a fost extrem de emoționată în ziua nunții, având în vedere faptul că a fost condusă la altar de către tatăl ei, care este preot, ceremonia fiind la o biserică din Gilău, unde slujește acesta. 

Tot pe 1 iunie, Roxana Hulpe a împlinit 34 de ani, astfel că a avut mai multe motive de sărbătoare. Prezentatoarea de la PRO TV a trecut prin mari emoții în ziua în care s-a căsătorit religios cu Bogdan Rădulescu. Nașii celor doi au fost Andreea și Cabral Ibacka. Pentru această ocazie specială, Roxana Hulpe a ales o rochie albă tip sirenă, cu umerii goi și mâneci din dantelă. Detaliul care a atras atenția a fost faptul că pe o mânecă avea inscripționat numele fiicei sale, Zora.

După ce s-a terminat slujba, a urmat o petrecere la un restaurant din Cluj, iar petrecerea a avut și o tematică, mai exact circ. La nunta Roxanei Hulpe cu Bogdan Rădulescu și-au făcut apariția Andreea Esca și soțul ei, Alexandre Eram, Amalia Enache, Cosmin Stan, Paula Herlo, Rareș Năstase, Andra și Cătălin Măruță. Atmosfera a fost întreținută de Delia și Damian Drăghici.

Pe contul personal de Instagram, Roxana Hulpe a făcut câteva declarații despre nunta cu Bogdan Rădulescu. 

„A fost copleșitor de frumos! Și ce bucurie! Cu această trăire alegem să mergem mai departe, împreună. Mulțumesc și mulțumim pentru toate gândurile voastre.”

De asemenea, și Andreea Esca a transmis un mesaj pentru Roxana Hulpe.

„Când mergi la nuntă, cu colegii de birou🥳🥳🥳! Iar tema petrecerii e Circ 🎪! Casă de Piatră” @roxanahulpe @radulesku.”

Și Cabral Ibacka a ținut să le transmită gândurile lui bune Roxanei Hulpe și soțului ei, Bogdan Rădulescu. 

„Tineri, frumușei foc și îndrăgostiți până peste cap! Așa să rămâneți, finilor, că tare bine vă e așa! Să fie într-un ceas bun!”

Roxana Hulpe formează un cuplu alături de omul de afaceri Bogdan Rădulescu, care a înființat festivalurile Untold și Neversea împreună cu Edy Chereji. Vedeta PRO TV și partenerul ei s-au căsătorit în luna septembrie a anului 2022. Prezentatoarea și soțul ei au devenit părinți în februarie 2023. Botezul fiicei lor, Zora, a avut loc în mai 2023, într-un cadru inedit la Cluj. Roxana Hulpe și soțul ei, Bogdan Rădulescu, au ales ca nașii de botez să fie Cosmin Stan, care prezintă alături de vedetă știrile PRO TV de weekend, și soția lui, Oana.  

Acum ceva timp, Roxana Hulpe a oferit mai multe detalii despre cununia religioasă și a dezvăluit cine a ales tematica inedită de la petrecere. 

„Facem cununia religioasă și petrecerea. Abia aștept! Petrecerea este cu tematică circ, nu am ales-o eu, deși mie îmi place circul. Soțul e cu circul, el se mută cu circul peste tot, și a zis să poposim un pic și în viața personală. Petrecerea va avea loc într-un restaurant, care este în formă de circ, cupolă, e pe rotund, iar decorurile și toate cele vor fi de circ, cu tematică circ. Chiar acum mi-a zis Bogdan că vom avea un elefant uriaș la intrare. La petrecerea Zorei (n.r. – fetița ei) tematica a fost desene animate. Toți invitații au venit în desene, și-au ales câte un personaj din desene și a fost un circ și acolo. E și ziua mea pe 1 iunie, împlinesc 34 de ani, e și ziua copiilor, e și ziua Zorei, așa că mi-am dorit să fie o petrecere pentru toată lumea, vor fi și copii, personaje, mascote”, a declarat Roxana Hulpe în direct la Pro TV.

„Cununia religioasă e la Gilău, la biserica unde slujește tata, unde a fost și botezul Zorei, unde am fost botezată și eu, și va sluji și tata. Eu mă bucur foarte tare că se poate întâmpla asta, că trăiesc asta, pentru că e minunat. Va mai fi și un preot la care eu țin foarte mult, am fost colegi la liceu, Ionuț, e o familie foarte mare, va fi emoționant. Eu aștept cununia religioasă”, a completat vedeta.

Citește și:
Actrița Anca Dinicu este însărcinată și a dezvăluit primele imagini cu burtica de gravidă: „Mai bine să aflați de la mine'

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people