Roxana Hulpe, petrecere pentru fiica ei, Zora, care a împlinit un an. Tematica inedită aleasă de prezentatoarea TV

Roxana Hulpe a organizat o petrecere inedită pentru fiica ei, Zora.

Roxana Hulpe, petrecere pentru fiica ei, Zora, care a împlinit un an. Tematica inedită aleasă de prezentatoarea TV

Roxana Hulpe a organizat o petrecere fabuloasă cu ocazia aniversării fiicei sale. Zora a împlinit un an, iar prezentatoarea de la PRO TV a ales ca evenimentul să aibă o tematică neașteptată. 

Roxana Hulpe și-a dorit ca fiica ei, Zora, care a împlinit un an pe 1 februarie, să aibă parte de o petrecere pe cinste, ceea ce s-a și întâmplat. Prezentatoarea de la PRO TV a organizat un eveniment impresionant și a ales și o tematică aparte, desprinsă din povești. Vedeta și soțul ei, Bogdan Rădulescu s-au costumat Superwoman și Superman, iar alegerea lor a luat prin surprindere pe toată lumea. 

„Vreau doar să știe că are o armată de eroi în jurul ei. Și mai vreau să știe că nu suntem nici Supermam nici Superdad, dar în drumul acesta minunat alături de ea avem toată dragostea și tot sprijinul oamenilor care au intrat în povestea noastră iar și iar. Așa că, pentru ea, datorită lor, avem puteri de supereroi”, a povestit Roxana Hulpe pe Instagram, alături de câteva imagini de la eveniment.

La petrecere, a fost prezentă și Corina Caragea, colega Roxanei Hulpe de la PRO TV. Pentru a se integra în peisajul evenimentul, prezentatoarea știrilor sportive s-a costumat în Minnie Mouse. 

„Am călătorit în lumea basmelor pentru o zi, la petrecerea Zorei! @roxanahulpe @radulesku, La mulți ani ca-n povești!”, a spus Corina Caragea pe Instagram. 

Anul trecut, la scurtă vreme după ce Roxana Hulpe a născut, ea a făcut primele declarații despre acest moment important din viața ei.

„Zora, fetița răsăritului de nota 10, ne-a făcut cea mai mare bucurie a lumii. A adus soarele odată cu ea, ieri, pe 1 februarie, și ne-a luminat inimile. Dumnezeu ne-a trimis o minune și îi multumim pentru toată dragostea aceasta nespus de mare pe care o simțim eu și soțul meu, dar și familiile noastre și prietenii. Este minunea care din primele ore ne-a trecut printr-un carusel de emoții atât, atât de intense și e doar începutul. Mi-am dorit doar să vină sănătoasă și le mulțumesc tuturor oamenilor care știu că s-au rugat alături de noi. Le mulțumesc și medicilor cu ajutorul cărora a venit pe lume micuța gălăcioasă și minunată!”.

Roxana Hulpe formează un cuplu alături de omul de afaceri Bogdan Rădulescu, care a înființat festivalurile Untold și Neversea împreună cu Edy Chereji. Vedeta PRO TV și partenerul ei s-au căsătorit în luna septembrie a anului 2022. Botezul fiicei lor, Zora, a avut loc în mai 2023, într-un cadru inedit la Cluj.

Roxana Hulpe și soțul ei, Bogdan Rădulescu, au ales ca nașii de botez să fie Cosmin Stan, care prezintă alături de vedetă știrile PRO TV de weekend, și soția lui, Oana.  

„Cosmin și Oana împreună cu Andra și soțul ei tot Cosmin sunt nașii micuței. Cosmin Stan și Oana ne sunt și prieteni foarte buni, dincolo de știri, au o familie frumoasă și știu că vor avea grijă ca Zora să fie bine. Simți lucrurile astea, la fel cum am știut din prima clipă și că Andra și Cosmin, ceilalați nași, sunt părinții spirituali pe care Zora să-i aibă alături mereu. Ne sunt tare dragi și le mulțumesc că au atât de multă iubire pentru micuța noastră”, a declarat Roxana Hulpe pentru tvmania.ro.

Citește și:
Paris Hilton, declarație de dragoste emoționantă pentru soțul său, Carter Reum, cu ocazia zilei lui de naștere

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people