Roxana Hulpe, noi detalii despre botezul fiicei sale: „Am super mari emoții”

Roxana Hulpe a oferit mai multe detalii despre botezul fiicei sale, Zora.

Roxana Hulpe, noi detalii despre botezul fiicei sale: „Am super mari emoții”

Roxana Hulpe se pregătește să își boteze fetița în curând, iar evenimentul va avea loc la Cluj. La trei luni de la nașterea fiicei sale, prezentatoarea Știrilor PRO TV se simte mai împlinită ca niciodată. Într-o apariție recentă în emisiunea lui Cătălin Măruță de la PRO TV, Roxana Hulpe a discutat despre modul în care viața ei s-a schimbat odată cu venirea pe lume a micuței.

Roxana Hulpe, detalii despre botezul fetiței sale

Vedeta și soțul ei, Bogdan Rădulescu, care este fondatorul festivalurilor UNTOLD și Neversea, se pregătesc de unul dintre cele mai speciale momente din viața lor. De trei luni, cei doi sunt părinții unei fetițe superbe pe nume Zora, care va fi botezată în curând la aceeași biserică unde a fost creștinată și ea. Roxana Hulpe a oferit mai multe detalii despre evenimentul mult așteptat.

„Am super mari emoții! E mama acasă cu Zora, am încredere în mama, dar nu e Zora cu mine… Înainte de sarcină mă oboseau femeile care vorbeau despre copii, nu aveam răbdare să le ascult, iar acum viața s-a schimbat. Nu există nimic mai important decât fetița. Botezul o să îl fac la Cluj, la Gilău mai exact. O să îl facem la Biserica Adormirea Maicii Domnului, unde slujește tata de 33 de ani, unde am fost botezată și eu. Tata o va boteza!”, a declarat Roxana Hulpe, potrivit protv.ro.

Roxana Hulpe s-a întors în televiziune la doar trei luni după ce a devenit mamă. Vedeta a revenit pe micile ecrane alături de colegul său, Cosmin Stan, și și-a anunțat revenirea pe rețelele de socializare cu o imagine din redacție.

„Atenție, imagini care te pot afecta emoțional. Munți de grătare și o mare de distracție. S-a împărțit România de 1 Mai, iar colegii au surprins-o frumos. Așadar, suntem la știri până la 10. Cu de toate?” a transmis Roxana Hulpe.

De asemenea, vedeta a oferit mai multe detalii despre întoarcerea sa în televiziune într-un interviu pentru TV Mania. Roxana Hulpe a declarat că este nerăbdătoare să își reia activitatea de la pupitrul știrilor și, deși avea de gând să revină mai devreme, se bucură de decizia luată.

„Abia aștept să revin, e locul în care mi-am petrecut ultimii ani și care mi-a adus satisfacții, m-am hrănit cu adrenalina de acolo și informațiile pe care suntem datori să le transmitem mai departe, normal că îmi e dor. Mi-e dor de rutina de dimineață, de colegi și de telespectatori. Am energie bine dozată acum, așa că sunt gata să încep. Am cea mai frumoasă meserie din lume, cea de jurnalist, așa că mi-a lipsit enorm. Trebuia să o fac și mai devreme, aveam un plan bine făcut, cel puțin teoretic, să nu mă rup complet și mult de serviciu, dar am amânat cu o lună întoarcerea pentru că am vrut să-mi petrec fiecare secundă cu Zora, fetița mea. Acum însă e momentul, asta simt, să mă întorc în locul care completează ceea ce sunt eu. Știrile. E un job de care dacă te rupi pentru mult timp, cred că e complicat să mai țină pasul cu tine și îmi și lipsește”, a spus ea pentru tvmania.

Citește și:
Vedete pe covorul roșu la GALA MET 2023 (GALERIE FOTO II)

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people