Roxana Hulpe a avut două perechi de nași la nuntă. Pe cine au ales prezentatoarea TV și soțul ei, Bogdan Rădulescu

Roxana Hulpe și soțul ei, Bogdan Rădulescu, au ales ca la nunta lor să aibă două perechi de nași.

Pe 1 iunie, Roxana Hulpe s-a căsătorit religios cu partenerul ei de viață, Bogdan Rădulescu. Prezentatoarea TV a fost extrem de emoționată în ziua nunții, având în vedere faptul că a fost condusă la altar de către tatăl ei, care este preot, ceremonia fiind la o biserică din Gilău, unde slujește acesta. 

Tot pe 1 iunie, Roxana Hulpe a împlinit 34 de ani, astfel că a avut mai multe motive de sărbătoare. Prezentatoarea de la PRO TV a trecut prin mari emoții în ziua în care s-a căsătorit religios cu Bogdan Rădulescu.

Roxana Hulpe și Bogdan Rădulescu au ales să aibă două perechi de nași. Nașii celor doi au fost Andreea și Cabral Ibacka, dar și Cosmin Stan, care prezintă alături de vedetă știrile la PRO TV, și soția lui, Oana. Pentru această ocazie specială, Roxana Hulpe a ales o rochie albă tip sirenă, cu umerii goi și mâneci din dantelă. Detaliul care a atras atenția a fost faptul că pe o mânecă avea inscripționat numele fiicei sale, Zora.

După ce s-a terminat slujba, a urmat o petrecere la un restaurant din Cluj, iar petrecerea a avut și o tematică, mai exact circ. La nunta Roxanei Hulpe cu Bogdan Rădulescu și-au făcut apariția Andreea Esca și soțul ei, Alexandre Eram, Amalia Enache, Cosmin Stan, Paula Herlo, Rareș Năstase, Andra și Cătălin Măruță. Atmosfera a fost întreținută de Delia și Damian Drăghici.

Pe contul ei de Instagram, Roxana Hulpe a făcut o serie de declarații despre nuntă, dar și despre emoțiile pe care le-a simțit în timpul ceremoniei religioasă, care a fost oficiată de către mai mulți preoți, printre care și tatăl prezentatoarei TV.

„În urmă cu 34 de ani ai mei mă botezau în bisericuța din Gilău. Anul trecut aici am botezat-o pe Zora, iar acum ne-am adus noi iubirea în fața lui Dumnezeu și ne-am căsătorit. Aceasta e povestea de care mă voi agăța ori de câte ori vremurile nu vor fi atât de senine ca momentele pe care le-am trăit sâmbătă. A slujit și tata, în jurul nostru a fost doar dragoste, iar eu am sufletul prea mic pentru tot ceea ce primesc. Cei mai buni părinți de pe pământ mi-au dat viață ca să-l strâng tare de mână pe cel mai bun om de pe pământ. Să ne prețuim, să greșim, să iertăm și să nu uităm că fix dragostea repară, construiește și unește.”

Roxana Hulpe formează un cuplu alături de omul de afaceri Bogdan Rădulescu, managerul festivalurilor Untold și Neversea. Vedeta PRO TV și partenerul ei s-au căsătorit în luna septembrie a anului 2022. Prezentatoarea și soțul ei au devenit părinți în februarie 2023. Botezul fiicei lor, Zora, a avut loc în mai 2023, într-un cadru inedit la Cluj. Roxana Hulpe și soțul ei, Bogdan Rădulescu, au ales ca nașii de botez să fie Cosmin Stan și soția lui, Oana.

Citește și:
Ramona Păun și Cosmin Mihăiță s-au căsătorit în SUA. Imagini inedite cu vedeta PRO TV și nepotul lui George Mihăiță

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people