Rose Hanbury neagă zvonurile privind o presupusă aventură cu Prințul William

Rose Hanbury, fost model britanic și marchiza de Cholmondeley, neagă că ar fi avut o aventură cu Prințul William, pe fondul speculațiilor legate de absența lui Kate Middleton.

Rose Hanbury neagă zvonurile privind o presupusă aventură cu Prințul William

Rose Hanbury neagă faptul că a avut o aventură cu Prințul William, pe fondul teoriilor conspirative galopante privind locul unde se află Kate Middleton. Fostul fotomodel britanic în vârstă de 40 de ani a dat recent o declarație pentru Business Insider prin intermediul avocaților săi, negând orice fel de aventură între ea și Prințul de Wales, care este următorul în linia de succesiune la tronul britanic.

Rose Hanbury neagă că ar fi avut o aventură cu Prințul William

„Zvonurile sunt complet false”, au declarat avocații lui Hanbury pentru publicație. Între timp, Palatul Kensington a negat în repetate rânduri că ar fi comentat zvonurile privind o presupusă aventură între Pințul William, în vârstă de 41 de ani, și marchiza de Cholmondeley. 

Numele lui Hanbury a fost vehiculat în ultimele săptămâni atât pe rețelele de socializare de către cei care se ocupă de „Katespiracy” – porecla dată căutării Prințesei de Wales absente, în vârstă de 42 de ani -, cât și de către celebrități de renume și organizații media care au readus la suprafață teorii despre o relație interzisă de la sfârșitul anilor 2010.

În special, ea a fost recent adusă în lumina reflectoarelor după ce Stephen Colbert a menționat-o în timpul monologului său de deschidere de săptămâna trecută. În emisiunea sa, Colbert, în vârstă de 59 de ani, discuta despre dispariția bruscă a lui Kate Middleton după sărbători – pe care palatul a atribuit-o recuperării după o operație abdominală din ianuarie – când a invocat teoria Hanbury.

„Regatul a fost agitat de aparenta dispariție a lui Kate Middleton. Ei bine, acum, detectivii de pe internet presupun că absența lui Kate ar putea avea legătură cu faptul că soțul ei și viitorul Rege al Angliei, William, ar avea o aventură. Cred că știm cu toții cine este presupusa cealaltă femeie, spuneți cu mine, Marchiza de Cholmondeley. Acum există zvonuri despre o aventură între William și Hanbury încă din 2019. Potrivit tabloidelor, atunci, când Kate l-ar fi confruntat în legătură cu acest lucru, el ‘a râs, spunând că nu era nimic’. Aha, întotdeauna un răspuns bun atunci când soția ta te acuză de infidelitate”, a declarat comediantul în timpul episodului din 12 martie al emisiunii The Late Show With Stephen Colbert.

Kate Middleton, subiectul teoriilor conspirative

Zvonurile și speculațiile nu au făcut decât să ia amploare de când Colbert a făcut o referire nu foarte subtilă la soția lui David Rocksavage, marchizul de Cholmondeley, în vârstă de 63 de ani. Împreună, cei doi au trei copii, gemenii Alexander și Oliver, în vârstă de 14 ani, și Iris, în vârstă de 8 ani.

Familia Cholmondeley face parte din același cerc restrâns ca Prințul William și Kate Middleton, Oliver fiind chiar Page of Honor la încoronarea tatălui lui William, Regele Charles al III-lea, în mai 2023. Fotografii de la balconul Palatului Buckingham după eveniment îl arată pe băiețel zâmbind și salutând alături de Prințul și Prințesa de Wales, precum și de fiul lor cel mare, Prințul George, în vârstă de 10 ani.

Atunci când Palatul Kensington a raportat pentru prima dată că Prințesa de Wales a suferit o procedură, au împărtășit că cel mai probabil nu se va întoarce la îndatoririle sale de membru senior al familiei regale până cel puțin de Paște. De asemenea, Palatul a precizat că va oferi o actualizare a stării Prințesei doar dacă aceasta va fi „semnificativă”.

Citește și:
Cătălin Scărlătescu, reacție neașteptată după reproșurile aduse de producătoarea executivă a emisiunii Chefi la cuțite: „Noi chiar n-am vorbit de bani…'

foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people